Sector

WildSphere revela el primer avanç de OXIDE Room 208

L’estudi de videojocs WildSphere ha emocionat els fans de l’horror amb el llançament del primer avanç del gameplay de OXIDE Room 208, la tan esperada seqüela del seu exitós joc d’horror. Aquesta mostra, presentada en l’aniversari del primer títol de la saga, Oxide Room 104, ofereix als jugadors un tast de què poden esperar en aquesta emocionant continuació: una atmosfera inquietant, gràfics millorats, noves mecàniques i emocionants sorpreses que elevaran l’experiència a un altre nivell.

OXIDE Room 208 submergirà els jugadors en una experiència encara més intensa i aterridora, amb una major càrrega d’acció. En aquesta entrega, els jugadors exploraran les fosques instal·lacions subterrànies del laboratori situat sota l’antic motel, enfrontant-se al sinistre Doc mentre encarnen a Katherine. Al mateix temps, descobriran els secrets més inquietants d’OXIDE, on Josh estarà atrapat i patint els deliris de les criatures. Un còctel d’emocions que mantindrà els jugadors al vèrtex dels seus seients.

Juntament amb l’avanç, s’han anunciat noves col·laboracions per a aquesta entrega. L’apartat sonor comptarà amb el compositor Adrián Berenguer, qui està desenvolupant temes nous i poderosos, com el que es pot escoltar en l’avanç. A més, Carlos Escobedo, el reconegut cantant del grup de rock Sôber, delectarà els fans amb una cançó exclusiva per al videojoc.

OXIDE Room 208 comptarà amb doblatge a l’anglès i a l’espanyol gràcies a la col·laboració amb la productora TodoJingles, liderada per Sergi Carles, un actor de doblatge que també interpretarà el paper de Doc, el despietat i cruel científic responsable dels horrors que amenacen el laboratori.

L’edició física del joc estarà disponible en col·laboració amb TesuraGames, qui s’encarregarà de crear una edició completa i terrorífica que encantarà als col·leccionistes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.