Ordinador

Beholder 2 disponible de manera gratuïta a GOG

GOG, la popular plataforma de distribució de videojocs sense DRM, ha sorprès la comunitat en anunciar que Beholder 2, el lloat joc desenvolupat per Warm Lamp Games, es pot obtenir de manera gratuïta.

Beholder 2 és la seqüela de Beholder, on els jugadors assumeixen el paper d’un funcionari en un estat totalitari. El joc ofereix una experiència en què els jugadors han de prendre decisions difícils i enfrontar-se a les conseqüències de les seves accions en un entorn opressiu.

La seqüela expandeix i millora tots els aspectes del seu predecessor, amb una narrativa encara més profunda i una jugabilitat més desafiadora. Els jugadors s’endinsaran en un món ple de conspiracions polítiques, intriga i dilemes morals mentre pugen posicions en la jerarquia del govern.

Per aquells que encara no estan familiaritzats amb la sèrie, aquesta és una excel·lent oportunitat per endinsar-se en l’univers de Beholder i descobrir per què ha captivat tants jugadors arreu del món. Si ets amant dels jocs d’estratègia i t’agrada submergir-te en narracions riques i desafiantes, no pots deixar passar aquesta oportunitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.