Nintendo

Nintendo llança avui Everybody 1-2-Switch!

Nintendo ha tornat a sorprendre els fans amb el llançament del seu últim joc, Everybody 1-2-Switch!. Aquest joc promet portar una ona fresca d’entreteniment a la fidel base de fans de Nintendo.

Everybody 1-2-Switch! està dissenyat per ser una experiència inclusiva i atractiva per a tots els jugadors, independentment de la seva habilitat en els videojocs. S’espera que el joc presenti una varietat de minijocs que utilitzaran les capacitats úniques de la consola Nintendo Switch, proporcionant una experiència de joc immersiva.

Nintendo sempre ha estat coneguda pel seu compromís a crear jocs divertits i aptes per a tota la família, i Everybody 1-2-Switch! no és una excepció. El joc anima els jugadors a interactuar entre ells d’una manera dinàmica i entretinguda, convertint-lo en una elecció perfecta per a festes o nits de jocs en família.

El llançament de Everybody 1-2-Switch! és un testimoni dels esforços de Nintendo per innovar i proporcionar experiències úniques. Podeu visitar aquest article de Nintenhype.cat per conèixer tots els detalls sobre aquest nou joc.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content