Nintendo

Sympathy Kiss arribarà a Nintendo Switch el 2024

Sympathy Kiss arribarà a Nintendo Switch el 2024

Sympathy Kiss, un títol otome immersiu sobre la vida laboral, està previst que es llanci físicament i digitalment per a la Nintendo Switch a Europa a principis del 2024. El joc permet als jugadors experimentar la vida d’Akari Amasawa, una dissenyadora a Estario, una empresa de desenvolupament d’aplicacions. Després de rebre la seva primera avaluació anual de rendiment, Akari rep la tasca de revitalitzar Estarci, l’aplicació estrella de l’empresa, que es troba en perill de tancament en els pròxims sis mesos.

Amb fins a sis personatges amb qui es pot establir una relació amorosa, els jugadors poden explorar el romanticisme a l’oficina mentre naveguen pels desafiaments per salvar Estarci. Desenvolupat per Hiroe Aoki i il·lustrat per Fujirito, el joc promet un drama immersiu ambientat en una oficina al Japó. Hi haurà una Edició Limitada de Sympathy Kiss disponible exclusivament a través de les botigues en línia IFI, amb els detalls i les dates de reserva que s’anunciaran més endavant. A més, aquells que comprin l’Edició Estàndard o l’Edició Limitada rebran una carta de col·leccionista exclusiva.

Els interessats poden afegir a la llista de desitjos l’Edició Estàndard o l’Edició Limitada de Sympathy Kiss a la botiga en línia IFI. El joc ofereix als jugadors l’oportunitat de viure la vida d’un treballador d’oficina del Japó actual, amb un enfocament en les eleccions professionals i el romanticisme. Les decisions preses a través dels sistemes de Selecció d’Emocions i Amor/Treball donaran forma a la història i determinaran el final de la ruta de cada personatge.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.