Nintendo PlayStation

Beholder 3 arribarà en format físic a PlayStation i Nintendo Switch

Funbox Media ha anunciat el llançament de Beholder 3, un joc d’aventures inspirat en l’univers orwellià, com a edició física per a les consoles Nintendo Switch i PlayStation 4 i PlayStation 5. Desenvolupat per Paintbucket Games i publicat digitalment per Toplitz Productions, Funbox Media es farà càrrec de la publicació i distribució de les edicions físiques a la nostra regió.

Ambientat en un món distòpic proper al futur, els jugadors assumeixen el paper de Frank Schwarz, un antic treballador de l’oficina que es converteix en un espia governamental amb l’encàrrec d’espiar els inquilins i eliminar objectius. El joc ofereix als jugadors l’oportunitat de navegar entre faccions polítiques i prendre decisions que impacten en la narrativa. Beholder 3 té previst llançar-se aquest estiu.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.