PlayStation Xbox

The Texas Chain Saw Massacre arribarà en format físic a PlayStation i Xbox

Gun Interactive, l’estudi darrere dels videojocs Friday the 13th: The Game i Friday the 13th: The Game – Ultimate Slasher Edition, es prepara per llançar el seu proper títol, The Texas Chain Saw Massacre, en format físic per a PlayStation 4, PlayStation 5 i Xbox, gràcies a Meridiem Games. El joc estarà disponible a partir del 18 d’agost i aquells que adquireixin l’edició física rebran un pòster exclusiu de la icònica pel·lícula de terror de 1974.

Detalls del joc

A The Texas Chain Saw Massacre, els jugadors s’enfonsaran en la fosca història de Texas durant la dècada de 1970. Seguint la recerca d’Ana de la seva germana desapareguda, María, ella i un grup d’amics arriben a un petit i remot poble. No obstant això, el que va començar com una simple exploració es converteix ràpidament en un espantós malson quan el grup entra accidentalment a la temible casa de Leatherface i la seva família caníbal. Lligats, torturats i donats per morts, els supervivents hauran de trobar la força per lluitar i escapar abans que sigui massa tard.

The Texas Chain Saw Massacre presenta un mode multijugador estratègic, en el qual dos equips compostos per tres víctimes i quatre membres de la família Slaughter s’enfronten en un joc mortal de persecució. Les víctimes hauran d’utilitzar el treball en equip i totes les seves habilitats per intentar escapar de les urpes de la família. El joc ofereix una jugabilitat intensa i terrorífica, on els supervivents hauran de trobar eines per desbloquejar les sortides i aconseguir escapar de la propietat.

D’altra banda, la família Slaughter té la missió de tancar la propietat i caçar cada una de les víctimes. A més dels icònics personatges de la pel·lícula com Leatherface, Cook i Hitchhiker, s’hi afegiran nous membres com Sissy i Johnny, en col·laboració amb Kim Henkel, l’escriptor original de La Massacre de Texas. La família farà servir les seves habilitats especials i la seva naturalesa brutal per perseguir, acorralar i eliminar les víctimes una per una, mentre s’asseguren de mantenir alimentat l’avi.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content