PlayStation Xbox

The Texas Chain Saw Massacre arribarà en format físic a PlayStation i Xbox

Gun Interactive, l’estudi darrere dels videojocs Friday the 13th: The Game i Friday the 13th: The Game – Ultimate Slasher Edition, es prepara per llançar el seu proper títol, The Texas Chain Saw Massacre, en format físic per a PlayStation 4, PlayStation 5 i Xbox, gràcies a Meridiem Games. El joc estarà disponible a partir del 18 d’agost i aquells que adquireixin l’edició física rebran un pòster exclusiu de la icònica pel·lícula de terror de 1974.

Detalls del joc

A The Texas Chain Saw Massacre, els jugadors s’enfonsaran en la fosca història de Texas durant la dècada de 1970. Seguint la recerca d’Ana de la seva germana desapareguda, María, ella i un grup d’amics arriben a un petit i remot poble. No obstant això, el que va començar com una simple exploració es converteix ràpidament en un espantós malson quan el grup entra accidentalment a la temible casa de Leatherface i la seva família caníbal. Lligats, torturats i donats per morts, els supervivents hauran de trobar la força per lluitar i escapar abans que sigui massa tard.

The Texas Chain Saw Massacre presenta un mode multijugador estratègic, en el qual dos equips compostos per tres víctimes i quatre membres de la família Slaughter s’enfronten en un joc mortal de persecució. Les víctimes hauran d’utilitzar el treball en equip i totes les seves habilitats per intentar escapar de les urpes de la família. El joc ofereix una jugabilitat intensa i terrorífica, on els supervivents hauran de trobar eines per desbloquejar les sortides i aconseguir escapar de la propietat.

D’altra banda, la família Slaughter té la missió de tancar la propietat i caçar cada una de les víctimes. A més dels icònics personatges de la pel·lícula com Leatherface, Cook i Hitchhiker, s’hi afegiran nous membres com Sissy i Johnny, en col·laboració amb Kim Henkel, l’escriptor original de La Massacre de Texas. La família farà servir les seves habilitats especials i la seva naturalesa brutal per perseguir, acorralar i eliminar les víctimes una per una, mentre s’asseguren de mantenir alimentat l’avi.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.