Ordinador

Hyper Light Breaker presenta el seu món

Gearbox Publishing i Heart Machine han llançat un nou tràiler de Hyper Light Breaker, el seu pròxim joc. El vídeo mostra el vast i canviant món obert conegut com a «Overgrowth».

En aquesta aventura de Hyper Light, els jugadors assumeixen el paper d’un «Breaker», un mercenari encarregat d’explorar el món desordenat d’Overgrowth. El joc ofereix opcions per a jugar en solitari o en mode multijugador, permetent que fins a tres Breakers travessin els extensos biomes oberts. El món presenta cicles dinàmics de dia, nit i clima, així com una barreja d’elements artesans i generats procedimentalment que canvien amb cada partida. Els jugadors poden fer servir les capacitats de salt de paret, hoverboard i lliscament per traçar el seu propi camí a través d’Overgrowth.

Segons Alx Preston, el director creatiu de Hyper Light Breaker i Heart Machine, cada partida del joc genera un món únic que no es tornarà a veure. Això fa que Hyper Light Breaker sigui un dels primers jocs de món obert roguelite d’aquest tipus.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.