Ordinador

Hyper Light Breaker presenta el seu món

Gearbox Publishing i Heart Machine han llançat un nou tràiler de Hyper Light Breaker, el seu pròxim joc. El vídeo mostra el vast i canviant món obert conegut com a «Overgrowth».

En aquesta aventura de Hyper Light, els jugadors assumeixen el paper d’un «Breaker», un mercenari encarregat d’explorar el món desordenat d’Overgrowth. El joc ofereix opcions per a jugar en solitari o en mode multijugador, permetent que fins a tres Breakers travessin els extensos biomes oberts. El món presenta cicles dinàmics de dia, nit i clima, així com una barreja d’elements artesans i generats procedimentalment que canvien amb cada partida. Els jugadors poden fer servir les capacitats de salt de paret, hoverboard i lliscament per traçar el seu propi camí a través d’Overgrowth.

Segons Alx Preston, el director creatiu de Hyper Light Breaker i Heart Machine, cada partida del joc genera un món únic que no es tornarà a veure. Això fa que Hyper Light Breaker sigui un dels primers jocs de món obert roguelite d’aquest tipus.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content