Ordinador

Anunciat Blade Runner 2033: Labyrinth

Annapurna Interactive ha presentat oficialment Blade Runner 2033: Labyrinth, una adaptació de la franquícia Blade Runner. Aquest anunci marca el primer retorn de la sèrie Blade Runner al món dels videojocs en 25 anys, despertant entusiasme i intriga entre els fans.

Ambientat en l’univers distòpic meticulosament creat per Ridley Scott i posteriorment ampliat per Denis Villeneuve, Blade Runner 2033: Labyrinth té lloc entre la pel·lícula original de Blade Runner i la seva espectacular seqüela, Blade Runner 2049. La narrativa del joc es desenvolupa després dels esdeveniments catastròfics del Black Out, que van sacsejar els fonaments de la societat i van canviar per sempre el curs de les relacions entre humans i replicants.

Endinsant-se en territori desconegut, Blade Runner 2033 planteja una pregunta profunda: què fa un Blade Runner quan no hi ha més replicants per caçar? Aquesta premissa que fa reflexionar promet captivar els jugadors mentre naveguen per la intrincada xarxa de dilemes morals i qüestions ètiques que defineixen el món de Blade Runner.

Tot i que els detalls específics sobre la mecànica de joc i la història romanen secrets per ara, Annapurna Interactive ha assegurat als fans impacients que s’anunciarà més informació en els pròxims mesos. Per mantenir-se al dia de les últimes notícies i actualitzacions, s’encoratja els entusiastes a seguir de prop la pàgina oficial de Steam dedicada a Blade Runner 2033: Labyrinth.

Blade Runner 2033: Labyrinth representa una col·laboració entre Annapurna Interactive, una reconeguda editorial coneguda pel seu compromís amb els jocs innovadors i artístics, i l’estimada franquícia Blade Runner, reconeguda per la seva narrativa immersiva i l’estètica visual impactant. Amb el suport d’aquestes potències de la indústria, els fans poden esperar una experiència de joc inoblidable que roman fidel a l’ànima de l’univers de Blade Runner.

El joc s’espera que arribi a PC i consoles.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.