Nintendo PlayStation

Ja disponibles les edicions físiques de UnMetal

UnMetal, l’aclamat joc d’UnEpic Fran, ja es troba disponible en format físic en les seves edicions Normal i Col·leccionista. Desenvolupat per UnEpic Fran i publicat per Versus Evil i Tesura Games, aquest títol arriba per primera vegada en format físic per a les consoles PlayStation 4 i Nintendo Switch. A partir del 30 de juny, els jugadors podran adquirir tant l’Edició Normal com la Col·leccionista.

A UnMetal, els jugadors assumeixen el paper de Jesse Fox, un personatge que definitivament no és un comandament d’elit, qui es troba empresonat en una base militar secreta per un crim que no va cometre. La missió de Jesse és escapar utilitzant la seva agudesa, habilitats improvisades, arsenal de guerra, explosius violents, enginys a l’estil de MacGyver i una elaborada explicació de com va ocórrer tot. En cas que totes aquestes estratègies fallin, sempre podrà recórrer als seus punys.

El joc presenta una mecànica de joc moderna que rendeix homenatge als clàssics, permetent als jugadors desxifrar una trama clandestina mentre escapen de la base enemiga. Al llarg de la història, els jugadors podran guanyar experiència i habilitats fent servir l’espionatge per derrotar els seus enemics. A més, podran enganyar, adaptar-se i fer el que sigui necessari per escapar, fins i tot arribant a fer-se passar per un gat. UnMetal també ofereix moments emocionants d’interrogatori en els quals els jugadors hauran d’elaborar els detalls de la seva gran fugida davant d’un tinent escrutador.

El joc compta amb una àmplia varietat de referències satíriques a la cultura, els jocs i les pel·lícules, que prometen fer riure, plorar i enamorar els jugadors. A més, ofereix un arsenal d’equipament clàssic que inclou objectes que fan “PAM, PAM!”, “BUM!” i “BOING!”, així com alguns que fan “CRICH!”. El doblatge al castellà compta amb la participació de reconeguts actors de veu com ara Enrique Carmena, Sergi Carles i Enrique Cano, entre d’altres.

L’Edició Col·leccionista d’UnMetal inclou el joc complet per a Nintendo Switch o PlayStation 4, un manual, una caixa col·leccionista, un CD amb la banda sonora, una cadena amb xapes d’identificació, un pegat termoadhesiu d’UnMetal, un llibre d’art, una postal exclusiva i un element sorpresa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.