Ordinador

No cal robar res: Payday 2 gratis a Epic Games

Starbreeze Entertainment, la desenvolupadora darrere del joc de robatoris PAYDAY 2, ha anunciat que el joc ja està disponible a l’Epic Games Store, oferint als jugadors l’oportunitat de submergir-se en el món dels robatoris d’alt risc. Per celebrar aquesta fita, Starbreeze ofereix el joc base de PAYDAY 2 de forma gratuïta durant el període del 8 al 16 de juny. Després d’aquest període gratuït, el joc estarà disponible per a la compra.

La col·laboració de Starbreeze amb Epic Games forma part de la seva gran iniciativa, l’«Any de PAYDAY». Aquesta celebració, té com a objectiu introduir més jugadors a l’emocionant experiència de robatoris abans del llançament molt esperat de PAYDAY 3 a les principals plataformes més endavant aquest any. Amb l’oferta del joc base de forma gratuïta a l’Epic Games Store, Starbreeze espera ampliar l’oportunitat a un públic més ampli i convidar-los a unir-se a la vibrant comunitat de PAYDAY.

Una de les característiques destacables de PAYDAY 2 a l’Epic Games Store és la seva completa funcionalitat de joc multiplataforma, que permet als jugadors de diferents plataformes de PC unir-se sense problemes. A més, tot el contingut de DLC publicat des del llançament del joc el 2013 estarà disponible per a la compra a l’Epic Games Store, assegurant que els jugadors tinguin accés a l’experiència completa de PAYDAY 2.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.