Ordinador

No cal robar res: Payday 2 gratis a Epic Games

Starbreeze Entertainment, la desenvolupadora darrere del joc de robatoris PAYDAY 2, ha anunciat que el joc ja està disponible a l’Epic Games Store, oferint als jugadors l’oportunitat de submergir-se en el món dels robatoris d’alt risc. Per celebrar aquesta fita, Starbreeze ofereix el joc base de PAYDAY 2 de forma gratuïta durant el període del 8 al 16 de juny. Després d’aquest període gratuït, el joc estarà disponible per a la compra.

La col·laboració de Starbreeze amb Epic Games forma part de la seva gran iniciativa, l’«Any de PAYDAY». Aquesta celebració, té com a objectiu introduir més jugadors a l’emocionant experiència de robatoris abans del llançament molt esperat de PAYDAY 3 a les principals plataformes més endavant aquest any. Amb l’oferta del joc base de forma gratuïta a l’Epic Games Store, Starbreeze espera ampliar l’oportunitat a un públic més ampli i convidar-los a unir-se a la vibrant comunitat de PAYDAY.

Una de les característiques destacables de PAYDAY 2 a l’Epic Games Store és la seva completa funcionalitat de joc multiplataforma, que permet als jugadors de diferents plataformes de PC unir-se sense problemes. A més, tot el contingut de DLC publicat des del llançament del joc el 2013 estarà disponible per a la compra a l’Epic Games Store, assegurant que els jugadors tinguin accés a l’experiència completa de PAYDAY 2.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content