Ordinador

Blood West presenta la seva versió 1.0

Hyperstrange ha anunciat que el seu joc de suspens del salvatge oest, Blood West, abandonarà l’accés anticipat i llançarà la seva versió 1.0 el desembre de 2023. L’anunci es va fer durant l’esdeveniment Guerrilla Collective Showcase.

Blood West submergeix els jugadors en un món aspre i implacable, on assumeixen el paper d’un pistoler ressuscitat per esperits poderosos. El joc ofereix paisatges traïdors, adversaris ferotges, i la necessitat de construir un arsenal per sobreviure. A més del combat, es posa èmfasi en l’astúcia i l’emboscada, requerint que els jugadors dominin els cops silenciosos i els enfocaments estratègics per superar les amenaces. Blood West ofereix combat desafiador en primera persona (FPS), mecàniques d’emboscada gratificants, progressió del personatge mitjançant punts de habilitat i artefactes, enemics únics que requereixen pensament creatiu i jugabilitat no lineal.

El llançament complet de la versió 1.0 inclourà actualitzacions i detalls, així com la introducció del tercer i últim capítol del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.