Ordinador

Blood West presenta la seva versió 1.0

Hyperstrange ha anunciat que el seu joc de suspens del salvatge oest, Blood West, abandonarà l’accés anticipat i llançarà la seva versió 1.0 el desembre de 2023. L’anunci es va fer durant l’esdeveniment Guerrilla Collective Showcase.

Blood West submergeix els jugadors en un món aspre i implacable, on assumeixen el paper d’un pistoler ressuscitat per esperits poderosos. El joc ofereix paisatges traïdors, adversaris ferotges, i la necessitat de construir un arsenal per sobreviure. A més del combat, es posa èmfasi en l’astúcia i l’emboscada, requerint que els jugadors dominin els cops silenciosos i els enfocaments estratègics per superar les amenaces. Blood West ofereix combat desafiador en primera persona (FPS), mecàniques d’emboscada gratificants, progressió del personatge mitjançant punts de habilitat i artefactes, enemics únics que requereixen pensament creatiu i jugabilitat no lineal.

El llançament complet de la versió 1.0 inclourà actualitzacions i detalls, així com la introducció del tercer i últim capítol del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content