Ordinador

Blood West presenta la seva versió 1.0

Blood West presenta la seva versió 1.0

Hyperstrange ha anunciat que el seu joc de suspens del salvatge oest, Blood West, abandonarà l’accés anticipat i llançarà la seva versió 1.0 el desembre de 2023. L’anunci es va fer durant l’esdeveniment Guerrilla Collective Showcase.

Blood West submergeix els jugadors en un món aspre i implacable, on assumeixen el paper d’un pistoler ressuscitat per esperits poderosos. El joc ofereix paisatges traïdors, adversaris ferotges, i la necessitat de construir un arsenal per sobreviure. A més del combat, es posa èmfasi en l’astúcia i l’emboscada, requerint que els jugadors dominin els cops silenciosos i els enfocaments estratègics per superar les amenaces. Blood West ofereix combat desafiador en primera persona (FPS), mecàniques d’emboscada gratificants, progressió del personatge mitjançant punts de habilitat i artefactes, enemics únics que requereixen pensament creatiu i jugabilitat no lineal.

El llançament complet de la versió 1.0 inclourà actualitzacions i detalls, així com la introducció del tercer i últim capítol del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.