Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Gori: Cuddly Carnage rep un nou tràiler replet d’acció

Wired Productions i Angry Demon Studio han revelat un nou tràiler de jugabilitat i art conceptual per al seu proper joc, Gori: Cuddly Carnage. El joc d’acció intensa de patinatge i tallades va ser presentat durant la presentació de The Mix ‘Guerilla Collective’, donant als jugadors un tast del combat fer-oci que els espera.

Per a complaure encara més els fans, una demo totalment nova de Gori: Cuddly Carnage està ara disponible per a jugar exclusivament a Steam. Aquesta demo ofereix una experiència pràctica de les mecàniques de combat de ritme ràpid que es presenten en el joc. A més, també hi ha una demostració en evolució del joc de construcció de ciutats relaxant, Bulwark: Falconeer Chronicles, accessible per als jugadors que vulguin provar una experiència de joc diferent.

El nou tràiler de jugabilitat de Gori: Cuddly Carnage posa en relleu les diverses maneres en què els jugadors poden controlar el heroi felí, Gori, mentre munta la seva aerotabla, F.R.A.N.K. Aquest duo dinàmic enfronta hordes de joguines mutades semblants a zombis, mostrant les habilitats de tallar i trossejar de Gori mentre manté una aparença entranyable i adoradora.

Desenvolupat amb el potent motor Unreal Engine 5 i receptor de l’Epic MegaGrant, Gori: Cuddly Carnage promet una experiència ultraviolenta de tallar i trossejar en tercera persona ambientada en un món futurista de neó. Amb els seus entorns visualment impressionants i immersius, el joc permet als jugadors realitzar acrobàcies impressionants mentre participen en una experiència de combat brutal plena d’acció a alta velocitat i destrucció intensa.

Gori: Cuddly Carnage estarà disponible en diverses plataformes, incloent-hi PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S i Xbox One, oferint una àmplia gamma d’opcions perquè els jugadors gaudeixin d’aquesta aventura.