Nintendo Ordinador Xbox

Botany Manor presenta nou tràiler i demo

Balloon Studios ha revelat més jugabilitat i la primera demostració pública a Steam per al seu proper joc de trencaclosques de plantes relaxant, Botany Manor.

El nou tràiler ofereix la primera mirada a l’Herbari, un llibre que documenta la recerca de la botànica Arabella Greene sobre les plantes misterioses que descobreix, i una eina essencial per ajudar els jugadors a seguir les pistes descobertes per resoldre cada trencaclosques. També podreu veure un tast de quatre de les flors del joc: Windmill Wort, Fulguria, Phoenix of the Forest i Sapphire Gloom.

A més, els jugadors impacients per posar les mans a Botany Manor tenen sort, ja que la primera demo pública a Steam ja està disponible a la pàgina del joc a Steam, fins al 19 de juny.

La finca de Botany Manor és el llar de la botànica jubilada Arabella Greene. Després d’una llarga carrera, ha acumulat una col·lecció de plantes rares i oblidades que requereixen una mica de recerca per ajudar-les a tornar a viure. Juga com Arabella i explora la mansió històrica i els seus terrenys per buscar pistes als seus apunts, llibres, cartells i objectes escampats per la residència per determinar el conjunt de circumstàncies correcte per ajudar la flora a prosperar. Desbloqueja nous llavors i planta-les. Els objectes interactius de la propietat, que es poden girar i voltejar, proporcionaran informació per ajudar-te a resoldre cada trencaclosques de jardineria, fer créixer les plantes i descobrir les seves qualitats misterioses.

Botany Manor arribarà a PC a través de Steam, Nintendo Switch i Xbox One i Series S|X.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.