Nintendo Ordinador Xbox

Botany Manor presenta nou tràiler i demo

Balloon Studios ha revelat més jugabilitat i la primera demostració pública a Steam per al seu proper joc de trencaclosques de plantes relaxant, Botany Manor.

El nou tràiler ofereix la primera mirada a l’Herbari, un llibre que documenta la recerca de la botànica Arabella Greene sobre les plantes misterioses que descobreix, i una eina essencial per ajudar els jugadors a seguir les pistes descobertes per resoldre cada trencaclosques. També podreu veure un tast de quatre de les flors del joc: Windmill Wort, Fulguria, Phoenix of the Forest i Sapphire Gloom.

A més, els jugadors impacients per posar les mans a Botany Manor tenen sort, ja que la primera demo pública a Steam ja està disponible a la pàgina del joc a Steam, fins al 19 de juny.

La finca de Botany Manor és el llar de la botànica jubilada Arabella Greene. Després d’una llarga carrera, ha acumulat una col·lecció de plantes rares i oblidades que requereixen una mica de recerca per ajudar-les a tornar a viure. Juga com Arabella i explora la mansió històrica i els seus terrenys per buscar pistes als seus apunts, llibres, cartells i objectes escampats per la residència per determinar el conjunt de circumstàncies correcte per ajudar la flora a prosperar. Desbloqueja nous llavors i planta-les. Els objectes interactius de la propietat, que es poden girar i voltejar, proporcionaran informació per ajudar-te a resoldre cada trencaclosques de jardineria, fer créixer les plantes i descobrir les seves qualitats misterioses.

Botany Manor arribarà a PC a través de Steam, Nintendo Switch i Xbox One i Series S|X.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content