Ordinador

Presentat un nou tràiler de REKA

Avui, Fireshine Games i Emberstorm Entertainment han revelat un nou tràiler per al captivador joc d’aventura de construcció de cabanes REKA, mostrant una visió més detallada de la jugabilitat fascinant del joc abans del seu llançament l’any que ve.

Presentat en el Future Games Show, el nou tràiler mostra una visió més profunda de les opcions de construcció i personalització de la cabana amb potes de gallina del jugador, una cabana màgica que camina i l’acompanyarà al llarg del seu viatge. Dissenya i decora l’interior de la teva casa caminant amb total llibertat creativa, prenent tasques per desbloquejar nous objectes decoratius i fer-la teva en una aventura atmosfèrica d’exploració i construcció de cases en tercera persona. Prengues el control de la teva casa amb potes de gallina personalitzada en un viatge que abasta llocs diversos inspirats en l’Europa del segle XIX.

Amb el llançament al PC a través de Steam el 2024, REKA porta els jugadors a una aventura màgica com a bruixa eslava aspirant que viatja per la contrada amb la seva cabana acompanyant: una immensa casa amb potes de gallina que els jugadors han de construir, personalitzar i ampliar al llarg de la seva aventura.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.