Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Thunderful anuncia Laika: Aged Through Blood

Brainwash Gang, un equip de Thunderful, ha revelat avui el seu «motorvania» postapocalíptic, Laika: Aged Through Blood. El tràiler d’estrena, presentat al Future Game Show, mostra la singularitat del moviment en moto, la mecànica de combat i els efectes visuals pintats a mà, que arribaran a PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch.

A Laika: Aged Through Blood, descobriràs una aventura d’acció d’inspiració occidental ambientada en una terra desèrtica postapocalíptica que destil·la una bellesa paradoxal, habitada per criatures antropomòrfiques. Emprendràs un viatge de coexistència, aprenentatge i llegat que narra la història d’una tribu oprimida per forces ocupants cruels. Els jugadors assumiran el paper de Laika, mentre recorre la terra desèrtica i emprèn un camí de venjança per recuperar allò que el seu poble ha perdut.

Condueix, salta, agarra i lluita pel teu camí a través d’un món expansiu dibuixat a mà amb la teva fiable moto. Abraça el teu esperit temerari mentre corres per terrenys perillosos, realitzant acrobàcies arriscades, disparant a enemics en càmera lenta i recarregant la teva arma fent un vol mortal! Mentre explores aquesta terra desèrtica de gran bellesa, descobreix potenciadors addicionals basats en habilitats per superar una gran varietat de batalles desafiants contra enemics audaços.

“Estem molt emocionats de presentar de nou al món Laika: Aged Through Blood amb el nostre nou tràiler que ha estat presentat al Future Game Show”, ha dit Ivan Papiol, artista de Brainwash Gang. “La nostra perspectiva motoritzada de la fórmula Metroidvania el fa diferent de qualsevol altre joc, i combinada amb el nostre estil artístic, història i personatges, esperem que els jugadors s’enamorin de Laika com ho hem fet tots nosaltres!”