Ordinador

Waterfall Prisoner, el joc català inspirat pels clàssics

El molt esperat videojoc Waterfall Prisoner ha llançat una demo durant el Steam Next Fest. Desenvolupat pel barceloní Albert Pagès (APA estudi), la demo del joc ara està disponible per a descarregar a través de Steam. La demo ofereix als jugadors l’oportunitat de viure les mecàniques de joc úniques i la història immersiva del joc.

Waterfall Prisoner és un joc de resolució de puzles i plataformes que segueix la història d’un presoner que ha de navegar per una sèrie de nivells desafiants per escapar d’una presó misteriosa al costat d’una cascada. Les visuals impressionants i el joc captivant del joc ja han aconseguit molta atenció per part de la comunitat de jugadors.

Un aspecte notable de Waterfall Prisoner és que estarà disponible en català, afegint-se a la llista de títols jugables en la nostra llengua. Esperem, que poc a poc, més desenvolupadors de casa nostra s’animin a llançar els seus títols amb el català com a llengua seleccionable.

Et despertes en una cel·la humida, situada al soterrani més profund de la misteriosa Torre Waterfall.
En buscar una sortida, descobreixes que no ets el primer en aquest embolic, i el teu predecessor ha deixat prou pistes que podrien ajudar-te a escapar aquesta nit.
Una experiència que rememora els clàssics jocs d’aventura gràfica, centrada en els trencaclosques.

Descripció de Steam

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.