Ordinador PlayStation Xbox

Cities: Skylines II mostra un tràiler amb la seva jugabilitat

Paradox Interactive i Colossal Order han presentat el tràiler de jugabilitat i les característiques principals de Cities: Skylines II durant el Xbox Games Showcase. El tan esperat joc de construcció de ciutats està previst que es llanci el 24 d’octubre, i ja està disponible per a la reserva a través de Steam a PC, Xbox Series X|S i PlayStation 5. L’edició estàndard té un preu de 49,99 euros, mentre que l’Ultimate Edition, amb un preu de 89,99 €, inclou l’Expansion Pass amb contingut addicional.

Cities: Skylines II ofereix als jugadors l’oportunitat de construir ciutats intricades i expansives. El joc introdueix sistemes econòmics intricats, ciutadans simulats amb les seves pròpies vides i relacions, i mapes dinàmics situats en diversos biomes. La part visual s’ha millorat per mostrar la bellesa de les ciutats, des de les quadres de les ciutats individuals fins als panorames icònics. Les decisions preses pels jugadors tenen impactes significatius en els ciutadans i en la ciutat en general, afegint profunditat estratègica a la jugabilitat.

Els jugadors poden seleccionar diferents entorns que presenten reptes i oportunitats únics. A mesura que la població creix, els jugadors han de gestionar sistemes de simulació interconnectats, incloent-hi infraestructures, districtes i necessitats dels ciutadans. El joc posa èmfasi en una simulació profunda, que requereix pensament estratègic, resolució de problemes i adaptabilitat.

Les característiques principals de Cities: Skylines II inclouen una simulació profunda, oferint eleccions que tenen conseqüències de gran abast; la capacitat de construir ciutats expansives sense limitacions; la inclusió de ciutadans individuals que veuen les seves vides afectades per les decisions dels jugadors; i un món dinàmic on el clima, els biomes i els reptes estacionals influeixen en el creixement de la ciutat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.