Ordinador PlayStation Xbox

PAYDAY 3 anunciat de manera oficial

Starbreeze ha anunciat la data de llançament de PAYDAY 3, la tan esperada entrega de la popular sèrie de jocs. PAYDAY 3 arribarà al mercat dels videojocs el 21 de setembre de 2023. El joc estarà disponible en diverses plataformes, incloent-hi Xbox Game Pass, Xbox Series X|S, Playstation 5, Epic Games Store i Steam.

L’edició estàndard del joc base tindrà un preu de 39,99 dòlars. Els jugadors ja poden fer la reserva de PAYDAY 3, a partir d’avui. A més, el joc seguirà un model de Jocs com a Servei, amb llançaments regulars de contingut descarregable (DLC) després del llançament del joc.

A PAYDAY 3, els jugadors seran transportats a la vibrant ciutat de Nova York, on s’uniran a la icònica banda de Payday. Formada per Dallas, Hoxton, Wolf i Chains, l’equip es veurà obligat a sortir de la jubilació a causa d’una amenaça misteriosa. La il·lusió d’una vida tranquil·la en el «costat correcte» de la llei es trencarà, impulsant-los a l’acció. Com a criminals experimentats, s’endinsaran en robatoris lucratius, deixant la seva marca en la seguretat i les forces policials de la ciutat.

Amb noves habilitats, gadgets i armes, els jugadors tindran l’oportunitat d’executar robatoris impecables. La història de PAYDAY 3 s’ampliarà contínuament amb nou contingut i reptes, oferint una experiència immersiva per als aficionats.

Les característiques clau de PAYDAY 3 inclouen el retorn de la llegendària banda de Payday, que ofereix un munt d’oportunitats perquè els jugadors planifiquin i executin robatoris. La cobdícia juga un paper important, ja que els jugadors poden adquirir objectes valuosos per construir el seu propi arsenal personal d’armes, cosmètics i reconeixements. El joc també emfatitza l’elecció del jugador, permetent diferents enfocaments i resultats per a cada robatori. Sigui optant per robatoris elegants, o enfrontaments intensos amb els serveis de seguretat al estil de Foc contra foc, cada partida promet una experiència única i plena d’acció.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content