Ordinador PlayStation Xbox

PAYDAY 3 anunciat de manera oficial

Starbreeze ha anunciat la data de llançament de PAYDAY 3, la tan esperada entrega de la popular sèrie de jocs. PAYDAY 3 arribarà al mercat dels videojocs el 21 de setembre de 2023. El joc estarà disponible en diverses plataformes, incloent-hi Xbox Game Pass, Xbox Series X|S, Playstation 5, Epic Games Store i Steam.

L’edició estàndard del joc base tindrà un preu de 39,99 dòlars. Els jugadors ja poden fer la reserva de PAYDAY 3, a partir d’avui. A més, el joc seguirà un model de Jocs com a Servei, amb llançaments regulars de contingut descarregable (DLC) després del llançament del joc.

A PAYDAY 3, els jugadors seran transportats a la vibrant ciutat de Nova York, on s’uniran a la icònica banda de Payday. Formada per Dallas, Hoxton, Wolf i Chains, l’equip es veurà obligat a sortir de la jubilació a causa d’una amenaça misteriosa. La il·lusió d’una vida tranquil·la en el «costat correcte» de la llei es trencarà, impulsant-los a l’acció. Com a criminals experimentats, s’endinsaran en robatoris lucratius, deixant la seva marca en la seguretat i les forces policials de la ciutat.

Amb noves habilitats, gadgets i armes, els jugadors tindran l’oportunitat d’executar robatoris impecables. La història de PAYDAY 3 s’ampliarà contínuament amb nou contingut i reptes, oferint una experiència immersiva per als aficionats.

Les característiques clau de PAYDAY 3 inclouen el retorn de la llegendària banda de Payday, que ofereix un munt d’oportunitats perquè els jugadors planifiquin i executin robatoris. La cobdícia juga un paper important, ja que els jugadors poden adquirir objectes valuosos per construir el seu propi arsenal personal d’armes, cosmètics i reconeixements. El joc també emfatitza l’elecció del jugador, permetent diferents enfocaments i resultats per a cada robatori. Sigui optant per robatoris elegants, o enfrontaments intensos amb els serveis de seguretat al estil de Foc contra foc, cada partida promet una experiència única i plena d’acció.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.