Ordinador

Anunciat Citizen Sleeper 2: Starward Vector

Jump Over the Age i Fellow Traveller han anunciat la molt esperada seqüela del reconegut RPG, Citizen Sleeper. Amb el títol Citizen Sleeper 2: Starward Vector, el joc continua l’experiència immersiva liderada pels jugadors en una nova ubicació. Desenvolupat per Gareth Damian Martin, el desenvolupador solitari darrere del joc original, Citizen Sleeper ha aconseguit una base de seguidors dedicada des del seu llançament el 2022.

La seqüela compta amb el mateix equip de desenvolupament principal i introdueix els jugadors en un Sleeper en decadència en una crisi de tot el sistema. Amb una nau i una tripulació reclutada, els jugadors hauran de navegar pel Cinturó Starward, un cúmul remot d’asteroides al límit del Sistema Helion. El joc conserva els aclamats mecanismes inspirats en els jocs de rol de taula de l’original, tot introduint nous sistemes i mecàniques per a una major profunditat i desafiament.

L’anunci es va fer durant l’esdeveniment PC Gaming Show, acompanyat d’un cativador tràiler narratiu animat creat en col·laboració amb Studio Yuzu. A Citizen Sleeper 2: Starward Vector, els jugadors assumeixen el paper d’un Sleeper androide que, després d’una audaç escapada, es troba sota el control d’un líder de gang notori anomenat Laine. L’androide ha de navegar per un entorn hostil, mantenir la seva nau, reclutar una tripulació i fer front a una crisi que es desencadena al Sistema Helion a causa d’una guerra encoberta entre dues entitats corporatives.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.