Ordinador

tinyBuild publicarà el joc d’acció FEROCIOUS

tinyBuild ha anunciat que publicarà FEROCIOUS, una aventura d’acció en primera persona per a un sol jugador desenvolupada per l’estudi independent OMYOG. Està previst que FEROCIOUS surti a la venda aviat per a PC i consoles.

El joc transporta els jugadors a una illa enigmàtica envolta de boira després d’un naufragi catastròfic. L’illa és habitada tant per criatures prehistòriques com per un exèrcit privat secret, creant l’escenari per a una intensa batalla per la supervivència. Inspirat en històries clàssiques d’aventures i tiradors tàctics, el joc ofereix als jugadors l’oportunitat de participar en un combat intens a la jungla, utilitzant tàctiques com l’emboscada i l’evasió.

FEROCIOUS, desenvolupat amb Unity, mostra els notables èxits d’un petit equip independent amb el seu entorn ric i detallat. El joc presenta una combinació d’elements creats a mà i fonts fotogràfiques, ones simulades que trenquen contra les costes i vegetació destructible. Els jugadors poden esperar enfrontar-se a criatures conegudes i altres que han evolucionat en aquest ecosistema únic.

Aquells interessats poden afegir FEROCIOUS a la llista de desitjos a Steam per estar al dia sobre el progrés de desenvolupament i rebre la data de llançament tan aviat com sigui anunciat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content