Ordinador

tinyBuild publicarà el joc d’acció FEROCIOUS

tinyBuild ha anunciat que publicarà FEROCIOUS, una aventura d’acció en primera persona per a un sol jugador desenvolupada per l’estudi independent OMYOG. Està previst que FEROCIOUS surti a la venda aviat per a PC i consoles.

El joc transporta els jugadors a una illa enigmàtica envolta de boira després d’un naufragi catastròfic. L’illa és habitada tant per criatures prehistòriques com per un exèrcit privat secret, creant l’escenari per a una intensa batalla per la supervivència. Inspirat en històries clàssiques d’aventures i tiradors tàctics, el joc ofereix als jugadors l’oportunitat de participar en un combat intens a la jungla, utilitzant tàctiques com l’emboscada i l’evasió.

FEROCIOUS, desenvolupat amb Unity, mostra els notables èxits d’un petit equip independent amb el seu entorn ric i detallat. El joc presenta una combinació d’elements creats a mà i fonts fotogràfiques, ones simulades que trenquen contra les costes i vegetació destructible. Els jugadors poden esperar enfrontar-se a criatures conegudes i altres que han evolucionat en aquest ecosistema únic.

Aquells interessats poden afegir FEROCIOUS a la llista de desitjos a Steam per estar al dia sobre el progrés de desenvolupament i rebre la data de llançament tan aviat com sigui anunciat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.