Ordinador Xbox

SEGA i Ryu Ga Gotoku Studio ofereixen un petit tast de Like a Dragon: Infinite Wealth

Durant la presentació de Xbox Games Showcase, SEGA i Ryu Ga Gotoku Studio han presentat un petit tràiler de Like a Dragon: Infinite Wealth, la seqüela de Yakuza: Like a Dragon, que compta amb Kasuga Ichiban com a protagonista.

Like a Dragon: Infinite Wealth porta els jugadors en una emocionant aventura, combinant la narració rica i l’acció de rol que s’han convertit en senyals distintius de la sèrie Yakuza. Aquesta vegada, els fans presenciaran l’extraordinària aliança de Kasuga Ichiban i Kazuma Kiryu, dos exmembres llegendàries de la yakuza, que es troben llançats en un món ple d’intriga, perill i riquesa inimaginable.

De moment, el joc s’ha confirmat per a PC i Xbox, però s’espera que s’anunciï la versió de PlayStation ben aviat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.