Nintendo PlayStation Xbox

Noob: The Factionless s’estrena en format físic

Ja pots convertir-te en un heroi! Microids i Olydri Games tenen el plaer d’anunciar el llançament de Noob – The Factionless en format físic per a consoles. Aquest RPG ja està disponible per a Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 i Xbox Series X.

A Noob – The Factionless, seguiràs les aventures de quatre jugadors del gremi Rush: Baster el Negociador, Drek el Berserker, May la Cartomant i Logs l’Elementalista. El seu objectiu és arribar al nivell suprem i convertir-se en l’elit del MMORPG Horizon: Classe Legendaria.

El joc et submergeix en un món fantàstic on hauràs d’enfrontar-te a centenars de monstres i explorar diversos escenaris. A més, la història es desenvolupa tant dins del joc com en la vida real, ja que els avatars dels jugadors compleixen missions en tots dos mons.

Amb més de 50 hores de joc, Noob – The Factionless ofereix una autèntica experiència RPG. Podràs personalitzar els teus avatars amb l’equip que trobis en masmorres, coves, calaixos i botigues de la ciutat. Millora les teves habilitats i equip a mesura que aconsegueixis experiència a través de les batalles.

A més, podràs jugar amb jugadors «reals» en el «món real» i descobrir qui és qui es troba darrere dels avatars dels teus amics o enemics. Endinsa’t en el vaste món d’Olydri i lluita per fer-te un lloc entre les faccions més poderoses del MMORPG Horizon.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.