Nintendo Ordinador PlayStation

Might & Magic: Clash of Heroes – Definitive Edition arribarà el 20 de juliol

Dotemu i Ubisoft han anunciat que Might & Magic: Clash of Heroes – Definitive Edition es llançarà el 20 de juliol, portant l’aventura de rol i puzles a PC a través de Steam, PlayStation 4 i Nintendo Switch per primera vegada. Els jugadors podran provar el joc descarregant la demo gratuïta per a PC durant el Steam Next Fest, del 19 al 26 de juny.

El joc presenta cinc poderosos personatges que representen diferents faccions, cadascun amb els seus propis encanteris únics i habilitats. Els modes multijugador inclouen joc en línia i local, i el pròleg de la campanya ofereix una introducció a la història i la mecànica del joc. L’Edició Definitiva inclou un mode multijugador reequilibrat, contingut descarregable i un estil artístic renovat d’inspiració anime. Ambientada 40 anys abans dels esdeveniments de Heroes of Might & Magic V, Might & Magic: Clash of Heroes – Definitive Edition ofereix una experiència immersiva amb una àmplia gamma de personatges jugables i una trama èpica.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.