Nintendo Ordinador PlayStation

Might & Magic: Clash of Heroes – Definitive Edition arribarà el 20 de juliol

Dotemu i Ubisoft han anunciat que Might & Magic: Clash of Heroes – Definitive Edition es llançarà el 20 de juliol, portant l’aventura de rol i puzles a PC a través de Steam, PlayStation 4 i Nintendo Switch per primera vegada. Els jugadors podran provar el joc descarregant la demo gratuïta per a PC durant el Steam Next Fest, del 19 al 26 de juny.

El joc presenta cinc poderosos personatges que representen diferents faccions, cadascun amb els seus propis encanteris únics i habilitats. Els modes multijugador inclouen joc en línia i local, i el pròleg de la campanya ofereix una introducció a la història i la mecànica del joc. L’Edició Definitiva inclou un mode multijugador reequilibrat, contingut descarregable i un estil artístic renovat d’inspiració anime. Ambientada 40 anys abans dels esdeveniments de Heroes of Might & Magic V, Might & Magic: Clash of Heroes – Definitive Edition ofereix una experiència immersiva amb una àmplia gamma de personatges jugables i una trama èpica.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content