Ordinador

Marvelous anuncia una demo de Cuisineer

Marvelous anuncia una demo de Cuisineer

Marvelous Europe i XSEED Games han anunciat que Cuisineer, el roguelite d’acció centrada en la gastronomia, serà present a l’esdeveniment Steam Next Fest del 19 al 26 de juny. Els jugadors tindran l’oportunitat de provar una demo totalment nova durant aquest esdeveniment.

Cuisineer ofereix una barreja única d’exploració culinària i aventures emocionants a les masmorres. Els jugadors assumeixen el paper de Pom, una jove aventurera convertida en restauradora, mentre emprèn una missió per reunir ingredients i cuinar menjars deliciosos. El joc presenta quatre biomes diferents, incloent-hi terrenys pantanosos i coves glaçades, cadascun amb els seus propis desafiaments i recompenses. Amb una generació procedimental que crea noves disposicions, camps enemics i ingredients específics de cada bioma, els jugadors poden esperar una aventura emocionant i en constant canvi.

En la història del joc, Pom torna al seu poble natal, Paell, només per trobar el restaurant dels seus pares tancat i amb un gran deute. Determinada a salvar el negoci familiar, es posa en marxa per recollir ingredients aventurant-se més enllà de Paell. Armada amb utensilis de cuina, Pom s’enfronta a pollastres gegants, gambes artilleria, pebrots que escupen foc i altres enemics formidables. Pel camí, pot gaudir de refrescants te mentre cuina. L’objectiu final és transformar l’establiment abandonat en un restaurant de gran èxit que faci els pares de Pom orgullosos.

Cuisineer, desenvolupat per BattleBrew Productions i copublicat a nivell global a través de Steam per Marvelous Europe i XSEED Games, està previst que es llanci a l’estiu de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.