Ressenyes

Ressenya – Nocturnal

Nocturnal, l’última proposta del talentós equip de Sunnyside Games, és un joc d’aventures que transporta els jugadors a un món envoltat de foscor i misteri. Després d’oferir-nos Towaga: Among Shadows, Sunnyside Games s’ha superat una vegada més amb aquest títol encisadorament bonic. Inspirant-se en els jocs d’aventures clàssics i la literatura de fantasia fosca, Nocturnal teixeix un conte captivador que segur que deixarà una empremta duradora als jugadors. Sense més esperes, posem llum a la foscor – mai millor dir – a aquest títol publicat per Dear Villagers.

Una presentació curosament detallada

L’estil artístic de Nocturnal és res menys que impressionant. El món del joc està ple d’entorns meravellosament elaborats que són alhora inquietants i encisadors. L’ús de la il·luminació i les ombres crea una atmosfera evocadora que complementa perfectament la narrativa del joc. Els dissenys dels personatges estan molt ben treballats. Val la pena dir que el punt més destacable, és la interacció de les flames amb els diferents objectes del món, principalment els del fons. Així doncs, observar com el foc va consumint vegetació, teles i altres, no deixa de ser un acte gratificant.

Pel que respecta als sons ambientals de la nit, creen una experiència immersiva que captiva els jugadors en el món del joc. La banda sonora és una barreja evocadora de diferents composicions que captura perfectament l’ambient del joc. Les interpretacions de veu també són de primera categoria. Cada veu aporta profunditat i personalitat als seus respectius rols.

Narrativa justa però entretinguda

Tot i no ser gaire profunda, la narrativa de Nocturnal és intrigant i compta amb un bon ritme. Els jugadors assumeixen el paper d’un protagonista misteriós que ha de navegar pel món fosc i descobrir els secrets de la nit eterna. Tal com s’ha comentat, la història no és un dels punts forts del joc, tot i que manté als jugadors en tensió mentre van desxifrant els diferents misteris. Tanmateix, els personatges trobats al llarg del viatge estan ben desenvolupats i aporten profunditat a la narrativa general.

Un gran món per explorar

Nocturnal ofereix una combinació d’exploració, resolució de puzles i combat que manté els jugadors immersos durant tota l’experiència. El món del joc és ampli i està ple de secrets per descobrir, fomentant als jugadors a explorar cada racó. Els puzles són desafiants, però justos, requereixen que els jugadors pensin de manera crítica i utilitzin el seu entorn a favor seu. El combat és fluid i satisfactori, amb una varietat d’armes i habilitats a disposició del jugador. Per desgràcia, però, la varietat dels puzles no és gaire extensa, i el sistema de combat és gaire profund.

Per altra banda, proporciona una experiència d’usuari agradable i captivadora. Els controls del joc són intuïtius i responen ràpidament, facilitant als jugadors la navegació pel món i la participació en combats. La dificultat del joc està ben equilibrada, oferint un repte sense ser excessivament frustrant. A més, el ritme del joc és excel·lent, amb una bona combinació d’exploració, resolució de puzles i combat per mantenir als jugadors entretinguts durant tota l’experiència.

Nocturnal ofereix hores de joc per als jugadors que desitgen aprofundir en el món del joc i descobrir tots els seus secrets. Amb múltiples camins i àrees ocultes per descobrir, els jugadors es trobaran tornant al joc per explorar totes les possibilitats. A més, el joc ofereix diferents nivells de dificultat, permetent als jugadors desafiar-se a si mateixos i experimentar el joc de noves formes.

Conclusió

En conclusió, Nocturnal és un joc d’aventures que ofereix una experiència captivadora i immersiva. Amb els seus visuals impressionants, un disseny de so excepcional, una jugabilitat entretinguda i una narrativa intrigant, Nocturnal és un títol imprescindible per als fans dels jocs d’aventures. Finalment, dir que Sunnyside Games ha creat un món memorable i encisador que deixarà els jugadors desitjosos d’explorar cada racó de la nit.

Candle Knight

Nocturnal és un joc d’aventures fascinant que mereix els més alts elogis per la seva presentació impressionant, la seva jugabilitat, i la narrativa intrigant. Amb un fort enfocament en l’experiència de l’usuari i un profund coneixement de les convencions de gènere, Sunnyside Games ha creat una experiència memorable i encisadora que deixarà els jugadors desitjosos d’explorar cada racó de la nit.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Nocturnal és un joc d’aventures que mereix els més alts elogis per la seva presentació impressionant, la seva jugabilitat, i la narrativa intrigant. Amb un fort enfocament en l’experiència de l’usuari i un profund coneixement de les convencions de gènere, Sunnyside Games ha creat una experiència memorable i encisadora que deixarà els jugadors desitjosos d’explorar cada racó de la nit.

4.5

Versió analitzada: Nintendo Switch

Còpia del joc proporcionada per Dear Villagers

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per