Nintendo PlayStation

Funbox Media s’encarregarà de publicar Classic Racers Elite

Funbox Media s’encarregarà de publicar Classic Racers Elite

Funbox Media ha aconseguit un acord de publicació mundial amb el desenvolupador Vision Reelle per al seu proper joc, Classic Racers Elite. Està previst que es llanci aquest estiu i estarà disponible per a les plataformes PlayStation 4 i Nintendo Switch.

Classic Racers Elite trasllada els jugadors a l’edat d’or de les curses de cotxes de ral·li dels anys 60, oferint una experiència de curses pura. El joc se centra en les curses de pujada, on els jugadors han de pujar el turó tan ràpid com sigui possible. La versió «Elite» introdueix modes de temps d’atac en pistes de curses, proporcionant una experiència completa de conducció clàssica. Classic Racers Elite ofereix un enfocament tradicional a les curses, sense personalització de cotxes o ajustament de configuració, funcionalitats socials o mons oberts. En lloc d’això, el joc té com a objectiu oferir una experiència de curses bàsica amb l’objectiu de divertir-se.

Els jugadors poden competir pels millors temps en taules de classificació global de plataformes creuades, conduint cotxes icònics dels anys 60 en quatre categories. Amb 12 campionats i 17 localitzacions úniques que ofereixen un total de 50 pistes, Classic Racers Elite ofereix un alt valor de rejugabilitat. El joc compta amb una física SimCade per a una autèntica manipulació dels cotxes i una jugabilitat equilibrada, permetent als jugadors progressar des de cotxes més senzills fins a més poderosos.

El joc estarà disponible en format digital per a PlayStation 4 i Nintendo Switch, així com en edicions físiques en caixa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.