Nintendo Ordinador

Swordship rep un nou tràiler i una gran actualització

Swordship rep un nou tràiler i una gran actualització

Thunderful i Digital Kingdom han anunciat el llançament d’un nou tràiler per a Swordship, el popular joc postapocalíptic de dodge ‘em up. L’actualització, disponible a PC i Switch, introdueix diverses millores emocionants, com un nou mode de joc, un sistema de progressió redissenyat, nous potenciadors i diverses correccions. Per celebrar l’actualització, Swordship ofereix un descompte del 40% a la Nintendo eShop.

El nou mode de joc «arranged mode» de Swordship manté condicions de joc constants durant tota una setmana, permetent als jugadors experimentats competir per obtenir puntuacions altes en una classificació separada. A més, el sistema de progressió del joc s’ha redissenyat completament, incorporant objectius persistents i desbloquejant nou contingut per millorar l’experiència del jugador.

Hem escoltat els comentaris dels jugadors i estem emocionats d’introduir nou contingut per als jugadors que ja coneixen el joc i donar la benvinguda als nous jugadors a aquest joc de dodge ‘em up únic. Demostreu les vostres habilitats i arribeu al cim de la classificació!

Sandro Dall’Aglio, dissenyador

Swordship es desenvolupa en un món postapocalíptic on la majoria de la humanitat busca refugi en ciutats submarines a causa de les conseqüències del canvi climàtic. Els jugadors assumeixen el paper dels habitants que arrisquen les seves vides per robar contenidors valuosos de les megaciutats i lliurar subministraments vitals als sobrevivents a l’exterior.

Amb diverses variants de Swordship, cadascuna amb un poder actiu únic, els jugadors poden explorar diferents estratègies per superar nivells desafiants. Poden optar per arriscar-ho tot i acumular punts de puntuació massius amb els contenidors robats o jugar de manera més segura per aconseguir millores passives i vaixells addicionals.

Swordship està disponible per 19,99 euros a totes les plataformes i també està verificat per a Steam Deck.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.