Nintendo PlayStation Xbox

Confirmada l’edició física de Harvest Moon: The Winds of Anthos

Numskull Games s’alegra d’anunciar que Harvest Moon: The Winds of Anthos estarà disponible en format físic per a les consoles Nintendo Switch, PlayStation i Xbox a Europa. Aquesta col·laboració marca la primera associació entre Numskull Games i Natsume, l’editor independent de videojocs. Meridiem Games serà l’encarregada de distribuir aquest títol al nostre territori.

Hiro Maekawa, president i CEO de Natsume Inc., va expressar el seu orgull per associar-se amb Numskull Games, destacant la seva reputació en la creació i llançament de jocs divertits. Maekawa també va mencionar l’emoció de portar el joc als jugadors de tota Europa, permetent-los explorar el fascinant món d’Anthos a partir d’octubre d’aquest any.

Martin Defries, director general de Numskull Games, també va comentar l’honor de treballar amb Natsume Inc. i portar Harvest Moon: The Winds of Anthos a Europa. Va destacar el lloc especial que la franquícia ocupa en els cors de l’equip i l’emoció de formar part del 25è aniversari de la sèrie.

Les reserves per a Harvest Moon: The Winds of Anthos en format físic estaran disponibles a Europa a través de la distribució de Meridiem Games. La data de llançament està programada per al divendres 6 d’octubre de 2023 i comptarà amb textos en castellà.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content