Nintendo PlayStation Xbox

Confirmada l’edició física de Harvest Moon: The Winds of Anthos

Numskull Games s’alegra d’anunciar que Harvest Moon: The Winds of Anthos estarà disponible en format físic per a les consoles Nintendo Switch, PlayStation i Xbox a Europa. Aquesta col·laboració marca la primera associació entre Numskull Games i Natsume, l’editor independent de videojocs. Meridiem Games serà l’encarregada de distribuir aquest títol al nostre territori.

Hiro Maekawa, president i CEO de Natsume Inc., va expressar el seu orgull per associar-se amb Numskull Games, destacant la seva reputació en la creació i llançament de jocs divertits. Maekawa també va mencionar l’emoció de portar el joc als jugadors de tota Europa, permetent-los explorar el fascinant món d’Anthos a partir d’octubre d’aquest any.

Martin Defries, director general de Numskull Games, també va comentar l’honor de treballar amb Natsume Inc. i portar Harvest Moon: The Winds of Anthos a Europa. Va destacar el lloc especial que la franquícia ocupa en els cors de l’equip i l’emoció de formar part del 25è aniversari de la sèrie.

Les reserves per a Harvest Moon: The Winds of Anthos en format físic estaran disponibles a Europa a través de la distribució de Meridiem Games. La data de llançament està programada per al divendres 6 d’octubre de 2023 i comptarà amb textos en castellà.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.