Ordinador

Anunciat Cookie Cutter, un joc d’acció molt ferotge

Rogue Games i Subcult Joint han llançat un nou tràiler de combat per al seu pròxim joc, Cookie Cutter, que s’estrenarà a PC a través de Steam més endavant aquest any. El tràiler mostra l’acció intensa i brutal que els jugadors podran esperar en aquesta aventura dibuixada a mà, sagnant i plena de neons.

A Cookie Cutter, els jugadors assumeixen el paper de Cherry, una protagonista ferotge en una missió per trobar el seu creador, el doctor Shinji Fallon, en un univers bellament dibuixat a mà. Mentre Cherry lluita contra criatures grotesques, aconsegueix accedir a una àmplia gamma d’armes i habilitats, com ara motors de tall, canons de plasma, diapositives de guitarra, punys mecànics i fins i tot motocicletes.

El sistema de combat del joc permet als jugadors utilitzar els perills ambientals al seu avantatge. Així com personalitzar els estils de combat de Cherry per mantenir una avantatge en les batalles. Inspirant-se en el manga japonès, les pel·lícules de Quentin Tarantino i H.P. Lovecraft, Cookie Cutter promet ser una gorefest en 2D Metroidvania que empeny els límits de la violència i la imaginació.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content