Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Blasphemous 2 s’estrenarà el 24 d’agost

Team17 Digital i The Game Kitchen han anunciat que Blasphemous 2, la molt esperada continuació de l’acció plataformera aclamada, s’estrenarà a Nintendo Switch, PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S el 24 d’agost de 2023. Basant-se en l’èxit del seu predecessor i de l’actualització Wounds of Eventide del 2021, Blasphemous 2 submergeix els jugadors en un món fosc i implacable on la vida, la mort i la resurrecció conformen una narrativa apassionant.

El protagonista, conegut com «The Penitent One», torna a Blasphemous 2 per enfrontar-se a una nova profecia que envolta el naixement d’un fill miraculós. Els jugadors emprendran un viatge perillós a través d’una terra desconeguda, lluitant contra monstruositats grotesques i desentrellant els secrets d’aquest regne punitiu. Armats amb tres armes úniques i un conjunt de habilitats ampliat, la supervivència depèn de dominar aquestes eines i emetre judici contra tots els adversaris. Durant la seva missió, els jugadors descobriran fragments de la llegenda i revelaran secrets oblidats fa temps, desafiant la mort una vegada rere l’altra.

Les característiques clau de Blasphemous 2 inclouen:

  1. Món ric i no lineal: Explora paisatges grotescs encantadors plens de l’encant gòtic, on esperen trampes traïdores. No hi ha camí equivocat a seguir, només puntuacions per resoldre.
  2. Combat salvatge: Desencadena execucions brutals i combos ampliats per realitzar atacs devastadors contra les abominacions que habiten aquest món distorsionat.
  3. Personalització i millora: Millora el conjunt d’habilitats i maneja noves armes úniques que obrin diverses possibilitats tàctiques, permetent als jugadors adaptar el seu estil de joc.
  4. Batalles de caps intensos: Enfronta’t a caps distorsionats amb patrons d’atac únics i habilitats formidables en els racons més foscos d’aquest regne corromput.

Blasphemous 2 promet oferir una experiència immersiva per als fans del gènere, combinant un disseny de nivells intrincat, un combat desafiant i una narrativa atmosfèrica. The Game Kitchen i Team17 Digital estan determinats a oferir una seqüela que estigui a l’altura del joc original.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.