Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Blasphemous 2 s’estrenarà el 24 d’agost

Team17 Digital i The Game Kitchen han anunciat que Blasphemous 2, la molt esperada continuació de l’acció plataformera aclamada, s’estrenarà a Nintendo Switch, PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S el 24 d’agost de 2023. Basant-se en l’èxit del seu predecessor i de l’actualització Wounds of Eventide del 2021, Blasphemous 2 submergeix els jugadors en un món fosc i implacable on la vida, la mort i la resurrecció conformen una narrativa apassionant.

El protagonista, conegut com «The Penitent One», torna a Blasphemous 2 per enfrontar-se a una nova profecia que envolta el naixement d’un fill miraculós. Els jugadors emprendran un viatge perillós a través d’una terra desconeguda, lluitant contra monstruositats grotesques i desentrellant els secrets d’aquest regne punitiu. Armats amb tres armes úniques i un conjunt de habilitats ampliat, la supervivència depèn de dominar aquestes eines i emetre judici contra tots els adversaris. Durant la seva missió, els jugadors descobriran fragments de la llegenda i revelaran secrets oblidats fa temps, desafiant la mort una vegada rere l’altra.

Les característiques clau de Blasphemous 2 inclouen:

  1. Món ric i no lineal: Explora paisatges grotescs encantadors plens de l’encant gòtic, on esperen trampes traïdores. No hi ha camí equivocat a seguir, només puntuacions per resoldre.
  2. Combat salvatge: Desencadena execucions brutals i combos ampliats per realitzar atacs devastadors contra les abominacions que habiten aquest món distorsionat.
  3. Personalització i millora: Millora el conjunt d’habilitats i maneja noves armes úniques que obrin diverses possibilitats tàctiques, permetent als jugadors adaptar el seu estil de joc.
  4. Batalles de caps intensos: Enfronta’t a caps distorsionats amb patrons d’atac únics i habilitats formidables en els racons més foscos d’aquest regne corromput.

Blasphemous 2 promet oferir una experiència immersiva per als fans del gènere, combinant un disseny de nivells intrincat, un combat desafiant i una narrativa atmosfèrica. The Game Kitchen i Team17 Digital estan determinats a oferir una seqüela que estigui a l’altura del joc original.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content