Ordinador PlayStation Xbox

Presentat Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name

The Man Who Erased His Name

SEGA i Ryu Ga Gotoku Studio han anunciat que el joc d’acció i aventures, Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, es llançarà el 9 de novembre per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC. Les reserves ja estan disponibles per 49,99 €.

El joc segueix la història de Kazuma Kiryu, conegut com a «Joryu», un antic i llegendari Yakuza que va fingir la seva mort i abandonar el seu nom per protegir la seva família. Els jugadors s’embarcaran en una emocionant aventura, completant missions secundàries i explorant Sotenbori i Yokohama, que culminaran en un enfrontament èpic.

The Man Who Erased His Name ofereix una experiència immersiva amb localitzacions vibrants, personatges intrigants, activitats i combat intens. Els jugadors poden canviar de forma fluida entre els estils de combat de Yakuza i Agent, utilitzant diversos aparells de alta tecnologia per dominar els seus enemics. A més, el bonus de reserva, el paquet «Lluitador Llegendari», inclou personatges llegendaris de Yakuza per a les batalles a l’arena.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content