Ordinador PlayStation Xbox

Presentat Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name

The Man Who Erased His Name

SEGA i Ryu Ga Gotoku Studio han anunciat que el joc d’acció i aventures, Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, es llançarà el 9 de novembre per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC. Les reserves ja estan disponibles per 49,99 €.

El joc segueix la història de Kazuma Kiryu, conegut com a «Joryu», un antic i llegendari Yakuza que va fingir la seva mort i abandonar el seu nom per protegir la seva família. Els jugadors s’embarcaran en una emocionant aventura, completant missions secundàries i explorant Sotenbori i Yokohama, que culminaran en un enfrontament èpic.

The Man Who Erased His Name ofereix una experiència immersiva amb localitzacions vibrants, personatges intrigants, activitats i combat intens. Els jugadors poden canviar de forma fluida entre els estils de combat de Yakuza i Agent, utilitzant diversos aparells de alta tecnologia per dominar els seus enemics. A més, el bonus de reserva, el paquet «Lluitador Llegendari», inclou personatges llegendaris de Yakuza per a les batalles a l’arena.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.