PlayStation Xbox

Crime Boss: Rockay City arribarà a PlayStation i Xbox

Crime Boss: Rockay City arribarà a PlayStation i Xbox

Crime Boss: Rockay City, el tan esperat shooter del crim organitzat que promet combinar acció frenètica i guerres territorials, té finalment dates de llançament confirmades per a les consoles. 505 Games i INGAME STUDIOS han anunciat que el joc estarà disponible en format digital a partir del 15 de juny, mentre que la versió física estarà disponible a les botigues a partir del 5 de setembre.

El joc, que ha despertat gran interès en la comunitat de jugadors, compta amb un repartiment d’estrelles de Hollywood, incloent-hi noms com Michael Madsen, Chuck Norris, Danny Trejo, Kim Basinger, Danny Glover, Michael Rooker, Damion Poiter i Vanilla Ice. Crime Boss: Rockay City submergeix els jugadors en una guerra territorial explosiva, on el protagonista, Travis Baker (interpretat per Michael Madsen), ha d’enfrontar-se a desafiaments insuperables per convertir-se en el rei del món criminal sotterrani. Cada missió ofereix la possibilitat de completar objectius de diverses maneres, permetent als jugadors adaptar el seu estil de joc per prendre el control de Rockay City i construir el seu propi equip. A més, el joc compta amb dos modes cooperatius d’alt risc i recompenses temptadores.

Jarek Kolář, director de desenvolupament d’INGAME STUDIOS, ha expressat el seu entusiasme pel llançament de Crime Boss: Rockay City i ha avançat que això és només el principi, ja que tenen plans emocionants per al joc el 2023 i més enllà. Des del seu llançament inicial a la plataforma EPIC, el joc ha estat actualitzat i millorat, i ara els jugadors de consola podran gaudir de l’última versió. Els fans del joc poden estar pendents del proper Roadmap de Crime Boss per descobrir les sorpreses que els espera el futur.

Crime Boss: Rockay City estarà disponible en format digital per a Xbox i PlayStation a partir del 15 de juny, mentre que els amants de les edicions físiques podran adquirir el joc a les botigues a partir del 5 de setembre. Per obtenir més detalls sobre el joc i el seu llançament, s’encoratja als interessats a visitar el lloc web oficial i explorar l’impressionant nou vídeo promocional.

https://www.youtube.com/watch?v=ebGvzWPNDtY

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.