Ordinador

El pròleg de CorpoNation: The Sorting Process arriba a Steam

El pròleg de CorpoNation: The Sorting Process arriba a Steam

Playtonic Friends i Canteen han anunciat conjuntament el llançament del pròleg de CorpoNation: The Sorting Process a Steam. Aquesta introducció al joc ofereix als jugadors una visió de l’experiència narrativa distòpica lineal sense revelar cap detall important.

Descrit com una fusió entre “la feina rutinària d’un escriptori de Papers, Please i la monotonia diària d’una distopia corporativa”, CorpoNation situa els jugadors en el paper d’un tècnic de laboratori que treballa per a Ringo CorpoNation. La vostra tasca principal consisteix a classificar mostres genètiques per a l’empresa. Mentre realitzeu les vostres responsabilitats diàries, és possible que us encontreu amb empleats rebels que intenten convèncer-vos en contra del vostre empresari. No obstant això, els desenvolupadors asseguren als jugadors que la seva lleialtat restarà inqüestionable envers l’estimada corporació.

El pròleg de CorpoNation: The Sorting Process ja és accessible a Steam, permetent als jugadors endinsar-se en el món intrigant de la distopia corporativa i experimentar la mecànica de joc atractiva que combina elements d’altres títols reconeguts.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.