Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Dr. Fetus’ Mean Meat Machine encendrà la maquinària el 22 de juny

Thunderful, Headup i Team Meat han anunciat el proper llançament del seu esperat joc de puzles, Dr. Fetus’ Mean Meat Machine. Amb el llançament previst per al 22 de juny, el joc estarà disponible a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i PC.

Dr. Fetus’ Mean Meat Machine continua la història de Super Meat Boy Forever, on el famós Dr. Fetus intenta crear el clon perfecte de Meat Boy. No obstant això, sorgeixen complicacions a mesura que mostres d’ADN imperfectes donen lloc a la creació de clons no convencionals. Per separar els clons de qualitat inferior dels reeixits, el Dr. Fetus ha concebut una sèrie de cambres d’experimentació implacables. A mesura que els jugadors avancin, els clons es transformaran gradualment en les reconeixibles aparences de Meat Boy, amb l’objectiu final de crear el clon perfecte.

Els jugadors s’embarcaran en un viatge intrigant a través de localitzacions reconeixibles de Super Meat Boy i Super Meat Boy Forever, com ara el bosc pintoresc, l’hospital i la fàbrica de sal. El joc ofereix fons i animacions impressionants creats pels artistes originals de Super Meat Boy Forever, acompanyats d’una banda sonora fascinant composta per RIDICULON. Amb més de 100 nivells meticulosament dissenyats, plens de trampes i perills inventius, els jugadors hauran de fer front a l’últim desafiament de derrotar un gegantí cap de final de cada món.

Tommy Refenes, cofundador de Team Meat, ha expressat la seva emoció pel proper llançament, afirmant: “El 22 de juny, la gent agafarà Dr. Fetus’ Mean Meat Machine i matarà un munt de clons de Meat Boy… molt probablement per accident. La gent s’ho passarà molt bé intentant agrupar clons per crear combinacions mentre esquivin l’infern d’obstacles que hem dissenyat per a ells. Els jocs de puzles de coincidència de 4 peces no solen tenir serralles, però per això aquest joc és tan increïble! El nostre últim nadó estrany arriba a PlayStation, Xbox, Switch i PC! No puc esperar que tothom el jugui!”

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.