Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Spells & Secrets presenta una demo a Steam

rokaplay i Alchemist Interactive han llançat una nova demo a Steam del seu pròxim joc d’acció i aventura, Spells & Secrets. La demo permet als jugadors tenir una visió de món màgic i de la mecànica de joc d’aquest roguelite de fantasia.

A Spells & Secrets, els jugadors assumeixen el paper d’un estudiant de primer any a l’Acadèmia de Greifenstein, on han d’utilitzar els seus encanteris de manera creativa per combatre criatures màgiques, resoldre trencaclosques i descobrir els misteris que envolten l’acadèmia màgica problemàtica. El joc ofereix elements procedimentals per garantir partides úniques i suporta una cooperació local de dos jugadors.

Spells & Secrets té previst llançar-se a finals d’aquest any a PC, Switch, PlayStation 5 i Xbox Series. La demo es pot jugar a través de Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content