Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Spells & Secrets presenta una demo a Steam

rokaplay i Alchemist Interactive han llançat una nova demo a Steam del seu pròxim joc d’acció i aventura, Spells & Secrets. La demo permet als jugadors tenir una visió de món màgic i de la mecànica de joc d’aquest roguelite de fantasia.

A Spells & Secrets, els jugadors assumeixen el paper d’un estudiant de primer any a l’Acadèmia de Greifenstein, on han d’utilitzar els seus encanteris de manera creativa per combatre criatures màgiques, resoldre trencaclosques i descobrir els misteris que envolten l’acadèmia màgica problemàtica. El joc ofereix elements procedimentals per garantir partides úniques i suporta una cooperació local de dos jugadors.

Spells & Secrets té previst llançar-se a finals d’aquest any a PC, Switch, PlayStation 5 i Xbox Series. La demo es pot jugar a través de Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.