PlayStation Xbox

CYGNI: All Guns Blazing arribarà en format físic

CYGNI: All Guns Blazing arribarà en format físic

CYGNI: All Guns Blazing, un nou videojoc d’acció del gènere Shoot’em Up, es llançarà pròximament en format físic per a les consoles PlayStation 5 i Xbox Series X/S. gràcies a Meridiem Games.

A CYGNI, els jugadors s’immergiran en un cel infernal, enfrontant-se a hordes implacables d’enemics terrestres i aeris. La nau del jugador pot redirigir el poder entre les armes i els sistemes d’escut, cosa que permet adaptar-se a diferents situacions i estratègies. A més, podran millorar la seva nau i enfrontar-se a caps alienígenes colossals en combats visceral.

Més detalls

El joc busca elevar el gènere dels Shoot’em Ups, oferint una experiència de pròxima generació amb efectes visuals i animacions impressionants. Els nivells són més llargs i compten amb una narrativa cinematogràfica, mentre que el sistema CROWD d’intel·ligència artificial proporciona comportaments creïbles i reactius per part dels enemics.

CYGNI: All Guns Blazing estarà disponible tant per a jugadors individuals com en mode cooperatiu local. Els jugadors podran gaudir de visuals i efectes especials d’alta qualitat, juntament amb un disseny de so immersiu i música orquestrada. El joc aprofitarà les característiques de PlayStation 5, com els hàptics de vibració direccional i retroalimentació de l’escut, així com l’optimització de SSD per a càrregues ultraràpides.

El llançament de CYGNI: All Guns Blazing en format físic per a PlayStation 5 i Xbox Series X/S està programat per a l’any 2023. Pròximament estarà disponible per a la seva reserva. El joc comptarà amb veus i textos en castellà.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.