PlayStation Xbox

CYGNI: All Guns Blazing arribarà en format físic

CYGNI: All Guns Blazing, un nou videojoc d’acció del gènere Shoot’em Up, es llançarà pròximament en format físic per a les consoles PlayStation 5 i Xbox Series X/S. gràcies a Meridiem Games.

A CYGNI, els jugadors s’immergiran en un cel infernal, enfrontant-se a hordes implacables d’enemics terrestres i aeris. La nau del jugador pot redirigir el poder entre les armes i els sistemes d’escut, cosa que permet adaptar-se a diferents situacions i estratègies. A més, podran millorar la seva nau i enfrontar-se a caps alienígenes colossals en combats visceral.

Més detalls

El joc busca elevar el gènere dels Shoot’em Ups, oferint una experiència de pròxima generació amb efectes visuals i animacions impressionants. Els nivells són més llargs i compten amb una narrativa cinematogràfica, mentre que el sistema CROWD d’intel·ligència artificial proporciona comportaments creïbles i reactius per part dels enemics.

CYGNI: All Guns Blazing estarà disponible tant per a jugadors individuals com en mode cooperatiu local. Els jugadors podran gaudir de visuals i efectes especials d’alta qualitat, juntament amb un disseny de so immersiu i música orquestrada. El joc aprofitarà les característiques de PlayStation 5, com els hàptics de vibració direccional i retroalimentació de l’escut, així com l’optimització de SSD per a càrregues ultraràpides.

El llançament de CYGNI: All Guns Blazing en format físic per a PlayStation 5 i Xbox Series X/S està programat per a l’any 2023. Pròximament estarà disponible per a la seva reserva. El joc comptarà amb veus i textos en castellà.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content