PlayStation Xbox

Meridiem Games portarà Under The Waves al format físic

Under The Waves, una aventura submarina que explora la profunditat del mar i el dolor humà, arribarà en format físic a Xbox Series X, PlayStation 4 i PlayStation 5 el 2023, segons ha anunciat Meridiem Games.

En aquest joc de Parallel Studio i Quantic Dream, els jugadors s’immergiran en el Mar del Nord i seguiran a Stan, un bussejador professional que treballa per a una companyia petroliera. Mentre s’enfronta a l’aïllament de les profunditats marines, Stan comença a experimentar una sèrie d’esdeveniments estranys. Under The Waves s’ambienta en una visió tecno futurista dels anys 70, oferint una experiència immersiva i commovedora.

La col·laboració entre Parallel Studio, Quantic Dream i Surfrider Foundation Europe destaca la importància de la preservació dels oceans, ja que el joc presenta una vibrant vida marina i comparteix subtils missatges sobre la protecció del medi ambient.

El joc ofereix un viatge surrealista sota les ones, on els jugadors podran pilotar un submarí, nedar a la recerca de fragments de la història i objectes col·leccionables, i fabricar equip per ajudar Stan a explorar. Els magnífics entorns submarins i una banda sonora atmosfèrica acompanyaran els jugadors mentre descobreixen la bellesa de l’oceà.

Under The Waves estarà disponible en castellà i es pot reservar a botigues locals per a Xbox Series X, PlayStation 4 i PlayStation 5, amb una data de llançament programada per al 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.