PlayStation Xbox

Meridiem Games portarà Under The Waves al format físic

Under The Waves, una aventura submarina que explora la profunditat del mar i el dolor humà, arribarà en format físic a Xbox Series X, PlayStation 4 i PlayStation 5 el 2023, segons ha anunciat Meridiem Games.

En aquest joc de Parallel Studio i Quantic Dream, els jugadors s’immergiran en el Mar del Nord i seguiran a Stan, un bussejador professional que treballa per a una companyia petroliera. Mentre s’enfronta a l’aïllament de les profunditats marines, Stan comença a experimentar una sèrie d’esdeveniments estranys. Under The Waves s’ambienta en una visió tecno futurista dels anys 70, oferint una experiència immersiva i commovedora.

La col·laboració entre Parallel Studio, Quantic Dream i Surfrider Foundation Europe destaca la importància de la preservació dels oceans, ja que el joc presenta una vibrant vida marina i comparteix subtils missatges sobre la protecció del medi ambient.

El joc ofereix un viatge surrealista sota les ones, on els jugadors podran pilotar un submarí, nedar a la recerca de fragments de la història i objectes col·leccionables, i fabricar equip per ajudar Stan a explorar. Els magnífics entorns submarins i una banda sonora atmosfèrica acompanyaran els jugadors mentre descobreixen la bellesa de l’oceà.

Under The Waves estarà disponible en castellà i es pot reservar a botigues locals per a Xbox Series X, PlayStation 4 i PlayStation 5, amb una data de llançament programada per al 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content