Ordinador

Dear Villagers anuncia Naheulbeuk’s Dungeon Master

Artefacts Studio i Dear Villagers han anunciat el proper llançament de Naheulbeuk’s Dungeon Master, la darrera entrega de la franquícia The Dungeon of Naheulbeuk. Amb el llançament previst per aquest estiu a Steam i a l’Epic Games Store, el joc ofereix als jugadors l’oportunitat de crear i personalitzar el seu propi calabós únic.

Naheulbeuk’s Dungeon Master té lloc a l’univers satíric de la fantasia heroica de Dungeon of Naheulbeuk, on els jugadors assumeixen el paper de Reivax, un administrador gobelí contractat pel mag Zangdar. Amb la tasca de reconstruir, gestionar i defensar el calabós, els jugadors han de restaurar la seva reputació, omplir-ne els recursos financers, reclutar empleats i atreure aventurers.

Com a mestre del calabós, els jugadors tindran la llibertat de dissenyar i decorar el seu calabós, transformant-lo d’un establiment modest en un amagatall nefast. També seran responsables de gestionar la seva força laboral, reclutant servents o esclaus, assegurant un entorn de treball positiu i fent ús estratègic de les instal·lacions com la sala de tortures. A diferència dels herois, el mestre del calabós no es veu limitat per consideracions morals.

La reputació del calabós atreura aventurers que busquen saquejar-lo. Els jugadors poden temptar-los cap a la seva desgràcia satisfent les seves debilitats, com proporcionar cervesa als nans, peluixos als elfs o exhibint els músculs dels bàrbars. El joc ofereix una campanya totalment narrada, permetent als jugadors descobrir nous relats i ofereix una experiència de caixa de sorra infinitament rejugable.

Hi haurà una demo pública del joc durant Steam Next Fest del 19 al 26 de juny. El creador John Lang ha expressat la seva emoció per permetre que altres persones creïn la seva pròpia interpretació del calabós, mentre que Bruno Chabanel, CEO d’Artefacts Studio, ha destacat els nous sistemes de jugabilitat i la llibertat que tenen els jugadors per deixar volar la seva imaginació en la creació dels seus malèfics calabossos.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.