Nintendo PlayStation Xbox

Anunciat el llançament en format físic de Days of Doom

Meridiem Games ha anunciat que Days of Doom, un roguelite RPG tàctic postapocalíptic, estarà disponible en format físic per a les consoles Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X.

En Days of Doom, els jugadors hauran de reclutar una varietat de herois per protegir la seva comunitat i obrir-se camí cap al seu destí final. Cada heroi té habilitats úniques que hauran de ser utilitzades estratègicament en el combat per torns. La varietat d’enemics, que inclouen zombis, assaltants i assaltants zombis, farà que cada partida sigui única i desafiadora.

El joc compta amb animacions dibuixades a mà, vuit classes de personatges amb habilitats especials, una varietat d’enemics i esdeveniments aleatoris, més de 70 objectes i runes per col·leccionar i una banda sonora original. A més, ofereix la possibilitat de millorar permanentment les estadístiques dels personatges, la qual cosa incrementa la rejugabilitat i acosta els jugadors al seu objectiu.

Days of Doom ja es troba disponible per a la seva reserva en format físic i el seu llançament està programat per al 22 de setembre de 2023. El joc estarà disponible en diversos idiomes, amb veus en anglès i textos en castellà, anglès, francès, italià i alemany.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.