Ordinador PlayStation Xbox

FRONT MISSION 1st: Remake arribarà a PC, PlayStation i Xbox

FRONT MISSION 1st: Remake arribarà a PC, PlayStation i Xbox

FRONT MISSION 1st: Remake, l’esperat RPG tàctic, està previst que es llanci el 30 de juny en diverses plataformes, després del seu llançament a Nintendo Switch. El joc estarà disponible a Steam, GOG, Epic Games Store, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S i Xbox Series X. Amb un preu de 34,99 euros, el joc també oferirà un descompte del 10% des del 30 de juny fins al 12 de juliol.

Per a generar expectació de cara al llançament, una demo gratuïta de ja està disponible a Steam a partir d’avui. Els jugadors podrà portar les seves dades de guardat de la versió demo al joc complet en el moment del seu llançament mundial.

Aquest llançament marca la primera oportunitat pels jugadors de PC de viure l’experiència del clàssic joc de rol tàctic en la seva plataforma preferida. FRONT MISSION 1st: Remake transporta els jugadors a un món devastat per la guerra l’any 2090, on els conflictes es resolen amb màquines de guerra gegants anomenades Wanzers. El joc segueix el Capità Royd Clive, que s’embarca en una recerca per descobrir la veritat darrere d’una conspiració que va provocar la guerra a l’illa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.