Ordinador

Gestiona la teva botiga d’adhesius a Sticky Business

Assemble Entertainment i Spellgarden Games han anunciat el seu proper joc, Sticky Business, un simulador de negocis centrat a crear adhesius. El joc permet als jugadors personalitzar adhesius amb milers d’opcions, gestionar comandes, desenvolupar una botiga en línia i construir relacions amb els clients.

El joc, que té previst el seu llançament a l’estiu d’aquest any per a PC a través de Steam, pretén capturar la diversió i la simplicitat de la creativitat infantil permetent als jugadors dissenyar adhesius. La interfície i els visuals creen una experiència serena per als jugadors interessats a gestionar una petita empresa. A més de la creació d’adhesius, els jugadors poden gestionar la seva botiga en línia, gestionar les vendes i decidir quins regals incloure en les comandes dels clients.

Sticky Business ofereix diverses característiques clau, com una àmplia gamma d’opcions d’adhesius personalitzables, la capacitat d’ampliar les comandes amb regals addicionals, una paleta de colors pastel calmant i l’oportunitat de comprar millores utilitzant els ingressos del joc. L’editorial també ha anunciat una integració amb Twitch que permetrà als espectadors realitzar comandes virtuals perquè els creadors de contingut les preparin dins del joc.

Els jugadors poden afegir Sticky Business a la seva llista de desitjos a Steam i esperar la demo que estarà disponible el 10 de juny durant l’esdeveniment Wholesome Direct.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.