Sector

Dead Cells rebrà una adaptació animada el 2024

Els aficionats del popular videojoc Dead Cells tenen raons per celebrar, ja que una sèrie animada basada en el joc arribarà a les pantalles el 2024.

La sèrie serà produïda per Bobbypills, l’estudi francès responsable de la creació dels tràilers animats del joc. Aprofitant el món fosc i misteriós del joc, el programa transportarà els espectadors a una illa maleïda assetjada per una estranya i mortal epidèmia.

La història gira al voltant del rei poc assessorat de l’illa, qui elabora una remei en un intent de combatre l’epidèmia. No obstant això, el remei surt malament i transforma els habitants de l’illa en criatures monstruoses. Enmig del caos, comencen a aparèixer profecies que preveuen l’arribada d’un heroi de cap flamat, destinat a vèncer el rei desequilibrat.

Per gran consternació del heroi, resulta ser una persona real, tot i que sense cap… Lluny del seu desig de viure en pau, el destí té altres plans i l’obliga a emprendre un viatge per salvar el regne. El xoc entre el heroi renuent i el rei prepara l’escenari per a una aventura èpica plena d’encontres emocionants i revolts inesperats.

La sèrie animada de Dead Cells estarà formada per deu episodis d’aproximadament set minuts cadascun. El servei de streaming d’anime francès Animation Digital Network (ADN) coproduirà la sèrie, contribuint a la seva producció i distribució. Inicialment, la sèrie estarà disponible exclusivament a França, oferint als fans locals la primera oportunitat de gaudir de l’adaptació animada del joc. No obstant això, s’estan fent plans per fer que la sèrie sigui accessible a l’audiència mundial.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

1 comentari

  1. Anunciada una sèrie animada d'Among Us - Nou Joc

    15/06/2023

    […] Dead Cells rebrà una adaptació animada el 2024 […]

Els comentaris estan tancats.