Ordinador

Death Stranding Director’s Cut anunciat per a Mac

Kojima Productions i l’editor de videojocs 505 Games anuncien amb orgull el proper llançament de Death Stranding Director’s Cut per a Mac, la visió definitiva de l’aclamat director Hideo Kojima de la seva èpica obra, que ha estat elogiada per la crítica i ha creat el seu propi gènere.

Els jugadors ja poden reservar Death Stranding Director’s Cut a l’App Store de Mac, i aquesta versió comptarà amb l’ús complet de les característiques de Metal 3, com ara MetalFX Upscaling, la qual cosa permetrà una fidelitat gràfica insuperable i un rendiment increïble.

He estat un fan acèrrim d’Apple des que vaig comprar el meu primer Mac el 1994, i ha estat un somni per a mi veure com pren vida la millor feina del meu equip en Mac. Death Stranding Director’s Cut a Mac aprofita les últimes tecnologies d’Apple per proporcionar la millor experiència als nostres fans.

Hideo Kojima

Per a aquells que encara no han descobert Death Stranding Director’s Cut, la versió definitiva inclou una nova ubicació anomenada «Ruined Factory», un complex subterrani traïdor ple de nous perills. A més, el protagonista del joc, Sam Bridges, comptarà amb noves ajudes per a les seves entregues, com ara catapultes de càrrega, rampes i una funció estabilitzadora. El combat cos a cos s’ha millorat amb moviments amplificats, com ara la puntada de caiguda, i la nova pistola Maser pacificarà els enemics amb descàrregues d’electricitat.

També s’afegirà una nova ubicació per al camp de tir, la qual cosa permetrà trobar l’equipament d’armes perfecte, i els jugadors podran gaudir d’un nou minijoc de carreres amb vehicles. Sam fins i tot podrà muntar Buddy Bots per travessar els paraments amb més facilitat. A més, l’experiència de joc comptarà amb els talents d’actuació i veu de reconeguts actors com Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Margaret Qualley i Lindsay Wagner.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content