Ordinador

Death Stranding Director’s Cut anunciat per a Mac

Kojima Productions i l’editor de videojocs 505 Games anuncien amb orgull el proper llançament de Death Stranding Director’s Cut per a Mac, la visió definitiva de l’aclamat director Hideo Kojima de la seva èpica obra, que ha estat elogiada per la crítica i ha creat el seu propi gènere.

Els jugadors ja poden reservar Death Stranding Director’s Cut a l’App Store de Mac, i aquesta versió comptarà amb l’ús complet de les característiques de Metal 3, com ara MetalFX Upscaling, la qual cosa permetrà una fidelitat gràfica insuperable i un rendiment increïble.

He estat un fan acèrrim d’Apple des que vaig comprar el meu primer Mac el 1994, i ha estat un somni per a mi veure com pren vida la millor feina del meu equip en Mac. Death Stranding Director’s Cut a Mac aprofita les últimes tecnologies d’Apple per proporcionar la millor experiència als nostres fans.

Hideo Kojima

Per a aquells que encara no han descobert Death Stranding Director’s Cut, la versió definitiva inclou una nova ubicació anomenada «Ruined Factory», un complex subterrani traïdor ple de nous perills. A més, el protagonista del joc, Sam Bridges, comptarà amb noves ajudes per a les seves entregues, com ara catapultes de càrrega, rampes i una funció estabilitzadora. El combat cos a cos s’ha millorat amb moviments amplificats, com ara la puntada de caiguda, i la nova pistola Maser pacificarà els enemics amb descàrregues d’electricitat.

També s’afegirà una nova ubicació per al camp de tir, la qual cosa permetrà trobar l’equipament d’armes perfecte, i els jugadors podran gaudir d’un nou minijoc de carreres amb vehicles. Sam fins i tot podrà muntar Buddy Bots per travessar els paraments amb més facilitat. A més, l’experiència de joc comptarà amb els talents d’actuació i veu de reconeguts actors com Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Margaret Qualley i Lindsay Wagner.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.