Mòbil

Netflix anuncia nous jocs de mòbil per als seus subscriptors

Netflix anuncia nous jocs de mòbil per als seus subscriptors

Netflix està incrementant la seva oferta de jocs aquest estiu amb una àmplia selecció de més de 60 títols. Ahir, per exemple, Shovel Knight: Pocket Dungeon es va estrenar a mòbils també en exclusiva per als usuaris de Netflix. Es tracta d’un videojoc que combina elements d’acció i puzles. El joc presenta mecàniques similars a un joc de trencaclosques, on els jugadors han de moure’s per un tauler i reunir objectes mentre s’enfronten a enemics i superen obstacles.

Pròxims llançaments

Entre els propers llançaments dels mesos vinents, hi ha diversos títols molt esperats a tenir en compte. The Queen’s Gambit Chess està basat en la popular sèrie limitada que va desencadenar una febre mundial pel xec. Aquesta experiència immersiva d’escacs permet als jugadors prendre lliçons, resoldre enigmes i participar en partides, i fins i tot competir contra amics. Les cares conegudes i els llocs icònics de l’espectacle afegeixen autenticitat al joc, convertint-lo en un veritable plaer pels fans. The Queen’s Gambit Chess estarà disponible exclusivament pels membres de Netflix el 25 de juliol.

Un altre joc destacat és OXENFREE II: Lost Signals, que marca el primer joc desenvolupat internament per Netflix. Com a continuació del aclamat thriller sobrenatural OXENFREE, aquesta aventura que desafia la ment porta els jugadors en un viatge basat en la narrativa amb un nou repartiment de personatges i una història original. El joc està previst que es llanci en diverses plataformes, incloent-hi la Nintendo Switch, PlayStation 5 & 4, PC, Mac i mòbils exclusivament per als membres de Netflix, a partir del 12 de juliol.

Cut the Rope Daily recupera el carismàtic personatge Om Nom en un joc de puzles basat en la física. Els jugadors han de tallar cordes, recollir estrelles i fer explotar globus per satisfer la insaciable dolçor de l’Om Nom. Amb un gir nou, el joc introdueix un nou enigma diari per resoldre, oferint reptes nous als jugadors cada dia. Com altres jocs de Netflix, Cut the Rope Daily estarà disponible exclusivament pels membres de Netflix l’1 d’agost.

Pròximament

Els fans de LEGO estaran encantats de saber que LEGO Legacy: Heroes Unboxed està tornant. Aquest joc de batalla estratègica RPG permet als jugadors col·leccionar i combatre de manera lúdica amb més de 50 personatges d’una història de més de 40 anys de les icòniques minifigures de LEGO. El joc reuneix personatges clàssics i moderns, oferint als fans una nova manera de relacionar-se amb els seus personatges de LEGO preferits.

Els entusiastes dels jocs independents poden esperar amb ganes Paper Trail, una aventura de resolució d’enigmes des de dalt, ambientada en un món de paper. Els jugadors han de navegar per un univers de paper divers utilitzant mecàniques de plegat. El joc presenta personatges encantadors i mons captivadors que ja han guanyat més de 10 premis. Inicialment disponible exclusivament per a mòbils pels membres de Netflix, Paper Trail també arribarà a la Nintendo Switch, PlayStation 5 & 4, PC i Xbox Series X|S.

A més d’aquests llançaments, Netflix té més jocs en preparació, incloent-hi el tan esperat joc de La Casa de Papel, i diversos altres que encara no s’han anunciat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.