Ordinador

Winnie the Pooh et convida a explorar el seu forat

En un gir inesperat, l’estimada franquícia de Winnie the Pooh ha pres un caire fosc amb l’anunci d’un nou joc anomenat Winnie’s Hole. Capitalitzant l’entrada recent de la franquícia al domini públic, aquest joc únic farà el seu debut a Steam, més endavant aquest any.

Descrit com una experiència emocionant i macabra, Winnie’s Hole posa els jugadors en el paper d’un virus que s’infiltra en el cos de Winnie the Pooh. L’objectiu? Capturar cèl·lules i fer créixer mutacions, transformant l’innocent amfitrió en una abominació. Des de terribles tentacles sedents de sang fins a espines que fan de terror resistents i monstres verinosos, els jugadors poden triar entre una varietat de combinacions poderoses per donar forma a la seva aterridora creació.

Una de les característiques principals d’El Forat de Winnie és l’exploració de mons generats aleatòriament dins el cos de Winnie. A mesura que els jugadors s’endinsen en aquesta aventura grotesca, descobriran noves cèl·lules que permetran una evolució més gran i donaran forma a la direcció del seu viatge espantós. Pel camí, recopilar recursos i desbloquejar noves habilitats serà essencial per a la supervivència.

Sobreviure als encontres dins el cos de Winnie requereix una planificació cauta. Els jugadors hauran de construir i personalitzar el seu amfitrió, adaptant-se als perills que canvien constantment que amaguen dins. A mesura que creixi la influència del virus, esdevindrà possible evolucionar i infectar altres criatures a la recerca del Vessari Definitiu. Mitjançant l’obtenció de nous amfitrions i la dominació de diferents estils de joc, els jugadors podran expandir el seu regnat de terror i dominació.

Winnie’s Hole promet un gir inesperat a l’estimada franquícia de Winnie the Pooh, desafiant els jugadors a abraçar el seu costat més fosc. Amb la seva mecànica de joc única, la construcció d’un món atmosfèric i els visuals captivadors, aquest joc té tot per esdevenir un títol destacat per als fans del gènere de l’horror i l’estratègia.

A mesura que s’aproxima la data de llançament, els fans esperen amb il·lusió l’oportunitat d’explorar les profunditats retorçades del cos de Winnie i desfermar el seu virus interior.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.