Nintendo

Detectiu Pikachu torna a Nintendo Switch

Nintendo ha revelat el llançament de Detective Pikachu Returns. Amb el llançament programat per al 6 d’octubre, aquest joc convida els jugadors a descobrir l’origen del carismàtic Detectiu Pikachu i a enfrontar-se a una sèrie de misteris ambientats en el vibrant món de Ryme City.

Detective Pikachu Returns segueix les aventures de Tim Goodman, un jove entusiasta que s’uneix a un Pikachu tant carismàtic com amant del cafè. Aquest Pikachu, que afirma ser un gran detectiu, s’uneix a Tim per resoldre una multitud d’incidents intrigants que es desenvolupen al llarg del joc. La seva col·laboració única posa en comú els seus talents diferents, oferint una experiència de joc dinàmica i immersiva per a jugadors de totes les edats.

Mentre els jugadors s’immersin en la trama intrigant, trobaran una varietat d’altres personatges de Pokémon, cadascun amb les seves pròpies habilitats i coneixements. Treballant junts, Tim i el detectiu Pikachu hauran d’utilitzar la seva intel·ligència i astúcia combinades per descobrir pistes, interrogar sospitosos i, en última instància, revelar els misteris amagats a Ryme City.

A mesura que s’acosta la data de llançament, els fans esperen amb il·lusió l’oportunitat de posar-se a la pell de Tim Goodman i del seu xerraire company, preparats per embarcar-se en un viatge inoblidable a través dels misteris de Ryme City.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.