Nintendo

Pikmin 1 i Pikmin 2 arriben en HD a Nintendo Switch

Nintendo ha anunciat el llançament de les versions HD de Pikmin 1 i Pikmin 2, els dos primers jocs de la popular sèrie Pikmin, originalment llançats per al sistema Nintendo GameCube. Els jocs estaran disponibles per a la compra a la Nintendo eShop a partir d’avui. Els jugadors tindran l’opció de comprar cada joc per separat o triar un paquet digital que inclogui tots dos títols a un preu descomptat.

Una gran notícia per als aficionats a les còpies físiques, ja que Nintendo també llançarà una versió física el 22 de setembre, que inclourà tant el Pikmin 1 com el Pikmin 2. Amb la incorporació de Pikmin 1 i Pikmin 2 a la biblioteca de Nintendo Switch, els jugadors tindran accés als quatre jocs principals de la sèrie Pikmin en un sol sistema. Aquesta fita es completarà amb el proper llançament de Pikmin 4 el 21 de juliol, tancant així la col·lecció.

Les versions HD de Pikmin 1 i Pikmin 2 tenen com a objectiu portar aquests estimats títols a una nova generació de jugadors, oferint gràfics millorats i un rendiment superior a la plataforma Nintendo Switch. Els fans de tota la vida podran reviure les seves experiències nostàlgiques, mentre que els nous jugadors podran endinsar-se per primera vegada en l’univers fascinant dels Pikmin.

Tant si els jugadors trien experimentar la sèrie Pikmin de manera digital com si opten per una còpia física, ben aviat tindran l’oportunitat de gaudir de la col·lecció completa d’aquests jocs imaginatius i aclamats per la crítica.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.