Nintendo

WarioWare: Move It! porta el caos a Nintendo Switch

Nintendo ha anunciat el llançament de WarioWare: Move It!, l’última incorporació a la popular sèrie de jocs de WarioWare. Amb data prevista per al 3 de novembre, aquesta nova entrega promet una experiència plena de caos de microjocs, al pur estil de Wario.

A WarioWare: Move It!, els jugadors s’enfrontaran a microjocs ultraràpids agafant un conjunt de comandaments Joy-Con i utilitzant els moviments del seu cos per superar els reptes. L’èxit en cada microjoc depèn de reaccions ràpides i moviments precisos, obrint el camí cap a la victòria. Amb més de 200 microjocs per conquerir, els jugadors poden esperar una experiència de joc plena d’adrenalina.

Una de les característiques emocionants de WarioWare: Move It! és la possibilitat de gaudir de diversió multijugador al mode Festa de manera local. Fins a quatre jugadors poden unir forces i participar en diverses minijocs, afegint una capa extra d’emoció i competició a la jugabilitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content