Nintendo

WarioWare: Move It! porta el caos a Nintendo Switch

Nintendo ha anunciat el llançament de WarioWare: Move It!, l’última incorporació a la popular sèrie de jocs de WarioWare. Amb data prevista per al 3 de novembre, aquesta nova entrega promet una experiència plena de caos de microjocs, al pur estil de Wario.

A WarioWare: Move It!, els jugadors s’enfrontaran a microjocs ultraràpids agafant un conjunt de comandaments Joy-Con i utilitzant els moviments del seu cos per superar els reptes. L’èxit en cada microjoc depèn de reaccions ràpides i moviments precisos, obrint el camí cap a la victòria. Amb més de 200 microjocs per conquerir, els jugadors poden esperar una experiència de joc plena d’adrenalina.

Una de les característiques emocionants de WarioWare: Move It! és la possibilitat de gaudir de diversió multijugador al mode Festa de manera local. Fins a quatre jugadors poden unir forces i participar en diverses minijocs, afegint una capa extra d’emoció i competició a la jugabilitat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.