Ordinador PlayStation Xbox

Resum del Devolver Direct 2023: anuncis, avenços i demos

La conferència d’estiu Devolver Direct 2023 de Devolver Digital ha arribat al seu final, deixant els assistents digitals eufòrics d’emoció. Amb Volvy com a amfitrió, mascota de Devolver Digital, l’esdeveniment ha presentat diverses novetats, incloent-hi la revelació de dos nous jocs: Baby Steps i Human Fall Flat 2. Els assistents també han tingut l’oportunitat de gaudir de vídeos de The Talos Principle 2 i Wizard With a Gun. A més, s’ha revelat finalment la data de llançament de SLUDGE LIFE 2. Per alegria dels fans, ara hi ha disponibles dues demos gratuïtes per descarregar.

Baby Steps

Desenvolupat per Gabe Cuzillo, Maxi Boch (APE OUT) i Bennett Foddy (QWOP), està previst que es llanci el 2024 a PC i consoles. Els jugadors assumiran el paper de Nate, una persona desocupada que descobreix una nova habilitat per caminar. Amb una jugabilitat original basada en la física, Baby Steps convida els jugadors a explorar un món envoltat de boira, fent un pas a la vegada. Durant el recorregut, podran gaudir de les serenes muntanyes, trobar-se amb fauna local i embarcar-se en una recerca de sentit en una vida malbaratada. El joc ofereix un sistema de taca de píjama totalment dinàmic i barrets no col·leccionables.

Human Fall Flat 2

Desenvolupat per No Brakes Games, promet ser una seqüela encara més gran i desastrosa del popular joc de plataforma i puzles. Tot i que encara no s’ha confirmat la data de llançament ni les plataformes, els jugadors poden esperar nous nivells, personatges personalitzables i diversió basada en la física encara més intensa. Amb controls, visuals i música millorats, Human Fall Flat 2 ofereix una experiència còmica única. Cada nivell presenta puzles intricats que es poden resoldre de manera individual o en equips de fins a vuit amics.

The Talos Principle 2

El nou títol de Croteam, amb llançament previst pel 2023 a PC, PlayStation 5 i Xbox Series X, ofereix un viatge fascinant en un futur llunyà on la humanitat ha desaparegut fa temps. Els robots, dissenyats a imatge dels humans, continuen preservant la cultura humana. Els jugadors s’embarcaran en una recerca per explorar una megaestructura misteriosa, enfrontant-se a puzles intrigants i participant en una jugabilitat que inclou transferència de ment i manipulació de la gravetat. La narrativa impulsada pels personatges del joc i els múltiples finals ofereixen una experiència rica i immersiva, amb entorns impressionants per explorar.

Wizard With a Gun

Desenvolupat per Galvanic Games, ha llançat una nova demo a Steam. Ambientat en un món trencat sota l’envasament del caos, els jugadors hauran de construir i lluitar contra aquestes forces. La demo permet als jugadors embarcar-se en una aventura, recollir recursos, construir la seva torre i enfrontar-se al caos que s’apropa. Tot i que hi ha un tutorial útil disponible, gran part del joc encara roman un misteri per descobrir. Wizard With a Gun està previst que es llanci el 2023 a PC, PlayStation 5 i Xbox Series X.

SLUDGE LIFE 2

La seqüela de l’original SLUDGE LIFE, ha presentat una nova demo independent a Steam. Desenvolupat per Terri Vellmann & Doseone, el joc convida els jugadors a explorar les Suites de Ciggy City, ajudant en Big Mud a trobar de nou la seva inspiració. La demo ofereix l’oportunitat d’interactuar amb els personatges, descobrir secrets i fotografiar gats. SLUDGE LIFE 2 està programat per llançar-se el 27 de juny de 2023, exclusivament a PC.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.