Núvol Ordinador Xbox

Atlus filtra l’anunci de Persona 3 Reload i Persona 5 Tactics

Atlus filtra l’anunci de Persona 3 Reload i Persona 5 Tactics

En una sorpresa que ha emocionat a la comunitat, ATLUS ha filtrat avanços exclusius de dos dels títols més esperats de la saga Persona. A través del seu compte oficial d’Instagram, l’empresa ha compartit vídeos de Persona 3 Reload, la tan rumorejada remasterització de Persona 3, i Persona 5 Tactics, un joc d’estratègia basat en l’univers de Persona 5.

Els vídeos, que van aparèixer de manera inesperada en el compte oficial d’Atlus, han causat un frenesí d’excitació entre els seguidors de la saga Persona. Persona 3 Reload, que s’estrenarà a principis de 2024, promet millores gràfiques, així com contingut addicional que captivarà tant als fans veterans com als nous jugadors. D’altra banda, Persona 5 Tactics, que arribarà el 17 de novembre, ofereix una experiència d’estratègia profunda ambientada en l’univers vibrant i estilitzat de Persona 5, que ha conquerit els cors dels aficionats a aquesta sèrie de jocs de rol.

Encara que Atlus no ha revelat oficialment els detalls sobre el llançament o les plataformes per a aquests jocs, la filtració dels avanços ha generat una gran expectació. Els aficionats a Persona han començat a especular sobre les possibles novetats que aquests títols poden oferir, així com les dates de llançament que podrien estar a l’horitzó.

De moment, s’ha confirmat que els jocs arribaran a PC, Xbox i Xbox Cloud, així com al servei Game Pass. Això dona a pensar que l’anunci estava previst realitzar-se durant la presentació de Xbox Game Showcase del diumenge vinent. Ampliarem informació quan hi hagi l’anunci oficial.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.